lørdag den 26. januar 2013

Yndig inderst inde

Her synes jeg bare vi er storforbrugere af bodyer, og selvom det på ingen måde er kreativt, bliver jeg nødt til at dele med jer, at jeg har købt de sødeste bodyer til Carla! Med fine blonder i ærmegab og halsudskæring - jeg er vild med at de er lavet i"undertrøje-facon". Jeg har desuden også købt en hel stak af de almindelige, og de er nu også ret så fine.

Det hele er købt online hos h&m for næsten ingen penge.

4 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER de første, men vi bruger ikk bodyer mere Freja ville være en stor pige med undertøj, så har lige skiftet det hele ud. Det er nu også noget nemmere nu hun er begyndt at ville tisse på potte, så kan hun selv smutte der ud og trække ned

  SvarSlet
  Svar
  1. Når vi skifter størrelse næste gang, bliver det vist også til undertøj for Carla er allerede begyndt at ville på toilettet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er de fine :-) vi hattrick også været storforbruger, men forsøger at gå over til undertøj med en forhåbning om skrækken for potten og toilettet snart forsvinder :-)
  Hvis du mangler flere og er interesseret i at købe brugt har jeg mange - både med korte og lange ærmer. De er i rigtig fin stand. Sælges meget billigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sødt at dig, men nu har jeg lige købt 10 kortærmede og 10 langærmede, så nu kan vi klare os:-)
   K.h.
   Christina

   Slet