fredag den 4. januar 2013

Julegaver

Ja, jeg er lidt langsom og har slet ikke fået vist mine julegaver....jeg har blandt andet fået bøger - en hel del bøger. Da jeg skrev min ønskeseddel, ønskede jeg mig bøger uden at skrive specifikke titler - jeg synes det er rart at blive overrasket, og som regel kan man jo bytte, hvis det er helt galt. Den nederste vandt jeg i mandelgave.

De tre pixi-bøger måtte med hjem (til alle de andre), da vi var ude for at bytte én af bøgerne - den med musene havde jeg selv, da jeg var barn.

Så nu mangler jeg bare noget tid til at læse, men det kommer der helt sikkert i slutningen af januar - lige nu er der dømt arbejdslejr, da jeg har deadline på tre årsregnskaber den 18. januar.
12 kommentarer:

 1. Hold da op med bøger:-) Jeg får desværre ikke læst ret meget

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læser heller ikke så meget for tiden pga. en del arbejde, men ellers er jeg vild med det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hold da op en masse bøger :) Jeg elsker bøger, og har fået to i gave (de to sidste i 50 shades..) men jeg har lånt Ildvidnet på biblioteket, så den læser jeg i toget hver dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon du synes om ildvidnet? Jeg er ikke kommet i gang endnu.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Indtil videre synes jeg godt om den, og syntes også om de to første i serien :)

   Slet
 3. Uhh den der "huset ved Riverton er desværre ikke nær så god som hendes andre bøger. Hvis du vil kan du få mit eksemplar (er godt nok paperback), så kan du bytte din, få en bedre og stadig læse den;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sødt af dig Theresa, men jeg var allerede gået i gang med den, så nu vil jeg ikke bytte den - men det var et rigtig fint tilbud.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Så får genbrugen glæden af den;)

   Slet
 4. Skønt at få bøger i gave: Jeg har ikke læst nogen af de viste bortset fra den lille Pixi-bog med musene. Den har jeg i mine gemmer fra da mine børn var små, og nu læses den af børnebørn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt at du har den! Jeg kunne straks genkende den og selvom min mor har gemt en del bøger, så er der også mange pixibøger der er røget ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Skønt med så mange gode bøger! Jeg er selv i gang med Marco effekten. Jeg har slugt alle Dicte-bøgerne og Herbjørg Wassmo er altid et hit!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg tænkte nok at det var noget for dig:-) Jeg har læst en del af Dicte-bøgerne og kan godt lide dem, så jeg måtte lige have en til. casper havde købt en anden i serien, men den havde jeg læst.
   K.h.
   Christina

   Slet