onsdag den 30. januar 2013

Vinder af oprydnings-giveaway

Mange tak for deltagelsen i min oprydnings-giveaway - jeg er så glad for at I havde lyst til at deltage!

Som sædvanlig har jeg brugt random.org og den heldige vinder er Ellen med bloggen ...her en af dagene... Tillykke!

Og Ellen - jeg har jo allerede din adresse, da vi er byttemakkere, så jeg får en pakke afsted til dig senest fredag- jeg håber du kan finde på noget at bruge stoffet til.


9 kommentarer:

 1. Det er da også den helt rigtige vinder :) Tillykke Ellen

  SvarSlet
 2. Lækkert Ellen, tillykke, glæder mig ti at se hvad du får ud af det :)

  SvarSlet
 3. Ih hvor herligt, ja Libbie har helt ret, tusinde tak skal du have:-) og inden jeg åbnede indlægget tænkte jeg at jeg burde lave en oprydnings giveaway eller 3... for om 3 måneder skal vi 99 % sikkert flytte.... tak for det Christina, der er da virkelig godter i posten pt:-)

  SvarSlet
 4. Ih hvor herligt, ja Libbie har helt ret, tusinde tak skal du have:-) og inden jeg åbnede indlægget tænkte jeg at jeg burde lave en oprydnings giveaway eller 3... for om 3 måneder skal vi 99 % sikkert flytte.... tak for det Christina, der er da virkelig godter i posten pt:-)

  SvarSlet
 5. Ih hvor herligt, ja Libbie har helt ret, tusinde tak skal du have:-) og inden jeg åbnede indlægget tænkte jeg at jeg burde lave en oprydnings giveaway eller 3... for om 3 måneder skal vi 99 % sikkert flytte.... tak for det Christina, der er da virkelig godter i posten pt:-)

  SvarSlet
 6. Arj altså hvad?!? Jeg synes da at jeg havde været en mere rigtig vinder! Hahahaha... nå Ellen K. måske kan jeg vinde noget hos dig når du går i gang med oprydningen ;-) stort tillykke anyways. Og rigtig god torsdag til alle!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 7. Libbie: hihi - ja, jeg synes egentlig også at Ellen er en "rigtig" vinder til denne giveaway.

  Dina: jeg glæder mig også til at se stoffet brugt til diverse projekter hos Ellen.

  Ellen: du må lave en oprydningsgiveaway - hvor spændende med forestående flytning. Pakken bliver sendt idag.

  Liv: ellers mp jeg jo snart lave endnu en giveaway - jeg har stadig problemer med plads på stofhylderne, så jeg må nok snart se om jeg kan rydde mere ud:-)

  SvarSlet
 8. Jamen så glæder jeg mig til post.... og jeg er også spændt på hvad jeg skal lave... og på hvordan jeg skal få flyttet mit grej... og få plads til det...

  SvarSlet