fredag den 30. november 2012

Vi juler udenfor

En lille smule jul er der taget hul på herhjemme....vi har lavet konfekt, der er hængt en enkel gren op med pynt og tidligere på måneden lavede jeg dette lille træ af pinde. Omkring det er der mos, røde æbler og en enkel lærkegren. Det er meningen at Emil og jeg skal finde "pynt" til træet i naturen, men nu må vi se - det kan også være det bare ender med en lyskæde.

Og så nærmer jeg mig 300 læsere...det synes jeg lyder helt vildt, og det gør mig så glad at I har lyst til at følge med! Jeg er da godt klar over, at nogle sikkert kun har meldt sig som fast læser i forbindelse med en giveaway, men til jer der faktisk følger med  - TAK! Det havde jeg aldrig troet, da jeg i maj startede bloggen. Jeg vil helt sikkert finde på en giveaway for at fejre 300 læsere, så nu skal jeg lige overveje hvad jeg skal finde på til jer.

12 kommentarer:

 1. Hold op det er bare super sejt med 300 læsere - du er en inspirationskilde for mange i blyglans er jeg sikker på!

  SvarSlet
 2. Wauw tillykke med dine 300 læsere hvor er det flot. Jeg nyder at følge dig på bloggen ;-)

  SvarSlet
 3. Så fint juletræ!! Og tillykke med læserne:-) Og sig mig - du har da fået ny header! Det ser flot ud. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Det er helt vildt at du allerede har så mange faste læser. Stort TILLYKKE.

  SvarSlet
 5. Så fint et træ, hvor er det bare hyggeligt at byde velkommen med sådan et! Jeg nyder at følge din blog, tillykke med de 300 læsere! Vil også lige sige du at super sej til at sy, man ser ikke du er begynder!
  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Fint træ - hyggelig velkomst jeres gæster får! ;o)

  SvarSlet
 7. Sikke et fint træ :) Jeg nyder at følge din blog og er meget imponeret over de fine kreationer du syr til Carla. God weekend.

  SvarSlet
 8. Bliver sjovt at "følge træet" i December og se hvor fint det bliver :)

  SvarSlet
 9. ELSKER at følge med hos dig! Glædelig første december, og sikke et fint træ!

  SvarSlet
 10. Ih undskyld jeg svarer så sent, men hvor bliver jeg glad af jeres søde kommentarer, så I må snart have en giveaway:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet