fredag den 16. november 2012

Masser af genbrug

Jeg tager jo jævnligt forbi en genbrugsbutik eller to, og lige når jeg står i butikken, kan jeg se muligheder i rigtig mange ting, men når så sengetøjet er kommet med hjem, ligger det ofte bare på hylden, så derfor har jeg lovet mig selv ikke at blive alt for begejstret når jeg er på genbrugsrov.

Men lidt af det har jeg trods alt fået brugt - her er et udpluk17 kommentarer:

 1. Sikke mange fine ting du fik lavet af genbrug! Kjolerne er så søde og især den på det første billede, med "believe in your dreams" er min favorit, og kunne næsten være overskriften til dette indlæg ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Elena. Selvom Carla er så lille er hun helt pjattet med den kjole du nævner...det må næsten være de søde mus, der gør indtryk på hende.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Jeg er dybt fascineret af alle dine værker og din måde at kombinere farver og mønstre på:) Det kunne være spændende, synes jeg, at høre om hvornår du mon begyndte at sy? Har du altid syet? og hvad med interessen for (at) genbrug(e)?
  Måske har du skrevet om det tidligere inden jeg blev flittig læser herinde - i så fald er det mig, der må igang med "arkivarbejdet";)
  Rigtig skøn weekend!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Sussi. Det har jeg faktisk ikke skrevet om, så det vil jeg lave et indlæg om i næste uge:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hvor laver du bare mange fine ting...
  Jeg har hanket op i mig selv, for jeg fik aldrig brugt det jeg købte i genbrugserne - så nu køber jeg ikke mere. Jeg syr alligevel kun i nyt stof, som jeg også køber, så for ikke at drukne har jeg sat en stopper for køb af genbrugsstoffer... Desværre, men det er sådan som det må være...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg lyder fornuftigt...det er jo fjollet at købe det bare fordi det er fint, hvis det alligevel kommer hjem på hylden....Min mand foreslog faktisk idag at noget af mit stof blev kørt til opbevaring (vi har hverken kælder eller loft), da han synes jeg har ret meget...jeg har slet ikke nok;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Er vild med kjolen med Askepot-musene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk et hit hos en del...jeg var selv i tvivl mht. om den blev for sukkersød.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Jeg er helt som deg - ser så mange fine stoffer, og jeg bare må kjøpe selv om jeg har stoffer opp til taket :) Fin den lille vesten var sammen med de lysegrønne buksene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se ALT dit stof....har på fornemmelsen at du har virkelig meget - I må bo i et stort hus;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Det er nogen fine ting du har fremtryllet af dine genbrugsfund

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:-) Det inspirerer faktisk til at lave mere, når man ser det samlet, så den kommende uge, må jeg have mere gang i symaskinen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Mye fint du har laget :) Veldig fint at man kan bruke opp igjen gamle tekstiler også er det jo gøy !!! Jeg ble så overrasket da jeg bladde nedover hos deg - å alle glansbildene .. åååå de er så fine - jeg har mange av de du har i flere bøker ... tror jeg må ta de frem å se på de :) Takk for at du minnet meg på det ;) God helg !

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt at du kender igen nogle af glansbillederne:-) Jeg er stadig ikke blevet for voksen til at synes de er fine at se på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Mange tak. Har lige luret på dit indlæg - genbrug når det er bedst;-) Virkelig fine ting.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet