søndag den 25. november 2012

Liggende mariehøns

For efterhånden lang tid siden købte jeg noget fint og farverigt stof hos Malika & Rosa - det blev til denne kjole, som vi har været rigtig glade for.

Der var en lille bitte rest tilbage, men da det egentlig vendte den "forkerte" vej, da det var et højt smalt stykke, har det bare ligget på stofhylden. Nu besluttede jeg at mariehønsene sagtens kunne vende den forkerte vej, for så var der lige præcis nok til en nederdel. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke købte mere af det stof, for jeg ville elske at have et par ballonbukser til Carla i det.

Og så tror jeg snart det er på tide at jeg laver en to do liste på bloggen igen, for der ligger efterhånden en del igangværende projekter, og venter på at jeg kommer i gang.

6 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine mariehøns

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også det er så sødt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. det er også noget så skønt. Min den mindste havde bukser i det også, dem er hun vokset ud af så faldt jeg over en stump hos Malika og Rosa og det passede lige med et part ballonbukser som er et nummer for store endnu, Freja elskede dem så håber hun bliver lige så glade for dem denne gang. Billedet kan ses på bloggen men tror du har luret dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg nemlig luret og de er jo lige mig:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det er også bare så sødt, det stof. Jeg har set det hos Stof & Stuff i Aarhus, monstro de har mere tilbage?!
  Fin nederdel - det er da bare mariehøns i alle retninger, man kan ikke se stoffet måske sku' vende anderledes! :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet - jeg vil straks tjekke om de har mere af stoffet.
   K.h.
   Christina

   Slet