lørdag den 3. november 2012

Flere stoffer

Som jeg nævnte nåede jeg et smut i Stof & Stil i lørdags og fik shoppet lidt mere end jeg plejer, men jeg manglede også en del ting (dårlig undskyldning;-)) - her er en del af det jeg shoppede, men udover det på billederne blev det også til et par mønstre, elastik, lynlåse, flere forskellige farver rib og lidt basisstof...både jeans og bomuld. Det stribede er en stofrest - jersey som skal bruges til en kjole eller bluse til mig selv.

Så nu er der ingen undskyldning - nu er det bare med at komme i gang, så snart tiden er der....idag er det meste blevet vasket - vi fik den nye vaskemaskine i fredags og hvor er det bare fantastisk....en uge uden vaskemaskine er kritisk, men så er det jo godt at man har en sød dagplejemor, der mener at man ikke skal tilbringe aftenen på vaskeri - i stedet smutter man da lige forbi med vasketøjet, og så får man en sms, når det er færdigt:-) Hurra for dagplejen!


14 kommentarer:

 1. Mums - lækre sager ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes man bliver ekstra inspireret, når man får nyt på lager:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Uhhh... jeg tror også jeg snart skal et smut forbi stof og stil.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare SÅ hyggeligt....jeg kan bruge timer sådan et sted:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. 1 hel uge uden vaskemaskine!!!! Katastrofe :)
  Du måtte også levere her hvis det var!
  Lækre stoffer søde, glæder mig til at se hvad du får syet

  SvarSlet
  Svar
  1. Libbie - du er jo bare så sød! Men dagplejen er ca 300 meter her fra så det er hurtigere at smide af hos hende....når vi to skal ses engang, gider vi ikke at bruge tiden på vasketøj - så skal vi være kreative og snakke, snakke, snakke:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Glæder mig til at se hvad du får kreeret af dine fine stoffer. Sikke en sød dagplejemor I har, det må jeg sige :-) God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også rigtig glade for hende (og det er Carla også). Jeg har masser af planer med stoffet...f.eks. en cirkeline-agtig kjole til Carla, en kjole til mig selv, bukser til Carla osv.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Glæder mig til at se hvad du får syet :) Og sikke en fantastisk dagplejemor!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er virkelig en god dagplejemor - generelt er det nogle rigtig søde og gode nogle vi har her i byen og jeg værdsætter det SÅ meget - det betyder alt at ens barn trives og at man selv har kemi med dem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Sikke en skøn dagplejer I har. Hvor hjælpsomt af hende at lade vaskemaskinen køre for jer.

  Fedt med nyt stof og nye projekter i vente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også helt målløs da hun tilbød det! Men det er nu sjovere at sidde herhjemme og vente på en sms end at sidde i Roskilde på vaskeri:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Din dagplejemor lyder fantastisk sød!:) og jeg glæder mig til at se hvad du får kreeret af det fine stof. Du er simpelthen så effektiv, synes jeg!;)
  Rigtig skøn søndag!:) og hvor må det være dejligt at have vaskemaskine igen!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt sige dig at jeg nyder at have vaskemaskine igen - man kan bare ikke undvære sådan en! Ja, vi er heldige med vores dagplejemor. Tak fordi du synes jeg er effektiv - kan godt mærke at jeg ikke når så meget som da jeg havde barsel, men det jo naturligt nok.
   K.h.
   Christina

   Slet