fredag den 11. juli 2014

Vil I være med til at genbruge?

Sidste år kørte jeg genbrugstema på bloggen i juli, og jeg synes at det var en stor succes og har derfor lyst til at gentage genbrugstemaet.

Har I lyst til at være med? Det er fuldstændig frit hvordan man vil have fokus på genbrug....det kan f.eks være tips til hvad/hvordan man kan genbruge, upcycling af tøj eller møbler, dit bedste genbrugsfund osv.

Jeg starter den 1. august og har fokus på genbrug i 2 uger. Jeg håber der er nogle, der vil være med.

24 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne være med :) har stadig ferie der og rødderne starter i børnehave og sfo den 4. Såe mon ikke der skulle blive tid til at få malet et par gamle stole mv - det håber jeg :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker genbrug og især redesign - så jeg vil gerne være med! Har selv haft genbrugstema på min blog :-)

  SvarSlet
 3. Ihh, jeg kan godt lide dine genbrugstemaer og hvor ville jeg gerne være med! Men tror ikke at det er muligt for mig over flere uger, da jeg er optaget med noget andet (har alt for mange hækleprojekter i gang...). Jeg kan dog forsøge at lave et indlæg om det - har længe haft en ide med hækle upcycling ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg synes, at det lyder som en god idé. Jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg bedst griber det an, og jeg glæder mig til at se, hvad i andre finder på :-)

  SvarSlet
 5. Jeg elsker genbrug og forsøger at gøre genbruge så ofte jeg kan.Er helt klart med:0)

  SvarSlet
 6. Lyder spændende, men ved ikke om jeg kan lave en masse indlæg om det. Kan der deltages, hvis det bare er med få indlæg?

  SvarSlet
 7. Hmm... Jeg starter op med at arbejde igen der...

  Jeg må se om jeg kan nå at fikse noget på forhånd, som jeg så kan vise frem i perioden :0)

  SvarSlet
 8. Jeg vil helt sikkert være med! :D
  Jeg har bunker af genbrugstøj liggende som skal udgøre nyt tøj til ungerne. Køber ofte fedt tøj i store størrelser i genbrugen for at kunne bruge det som stof til fedt tøj til ungerne. Det er genialt!

  SvarSlet
 9. Uhh jeg kunne også rigtig godt tænke mig at være med også selvom det nok ikke bliver med overvældende mange indlæg :)

  SvarSlet
 10. Midt i blinken for meg - jeg vil gjerne være med :)

  SvarSlet
 11. Sikke en skøn idé :-) Jeg glæder mig til at kunne følge med og få ny inspiration :-)
  Hav en skøn dag

  SvarSlet
 12. Rigtig fin ide - vil gerne være med - men måske lykkedes det ikke:( - sådan er det bare med mig men jeg satser på at jeg er med :0))

  SvarSlet
 13. Jeg vil gerne være med, med et par indlæg eller to... der skal ske ret meget lige i den periode (skal f.eks. giftes), så håber på at nå bare lidt :-)

  SvarSlet
 14. Jeg er med :-)
  Er også lige startet med en ny genbrugsside på min blog :-)

  SvarSlet
 15. Jeg vil rigtig gerne være med :)
  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Det kunne være sjovt at være med. Jeg er dog udenlands den første uge, men måske kan jeg nå lidt når jeg kommer hjem?? Jeg prøver ...ellers må jeg følge med på sidelinjen :-)

  SvarSlet
 17. Jeg har taget forskud på glæden, og klippede i går to par gamle cowboybukser op til to par bukser hhv. str. 116 og str. 98 :) kh Pia

  SvarSlet
 18. Hvis det er ok ikke at lave indlæg hver dag, så vil jeg også gerne være med :-)

  SvarSlet
 19. Du ved jo jeg går ind for genbrug :) må desværre springe over denne gang.. Er selv i gang med at planlægge genbrugstema på bloggen, bliver bare først når jeg er på plads igen :)
  Rigtig god fornøjelse, håber du og alle der deltager får lavet en masse. :)
  Kh

  SvarSlet
 20. Jeg vil gerne bidrage med et par indlæg, mere når jeg nok ikke. Men super god idé, glæder mig til masser af inspiration!

  SvarSlet