onsdag den 9. juli 2014

Gule prikker

Jeg kom lige i tanke om, at jeg ikke har fået vist jer denne kjole. Jeg har brugt samme mønster fra Onion som til min sorte jerseykjole med fugle. Denne version er lidt længere (meget bedre) og så har jeg forsøgt mig med piping. Næste gang vil jeg bruge rib i stedet, da jeg åbenbart ikke kan lade være at strække stoffet:-) Desuden vil det klæde mig at pipingen sidder lidt højere oppe, men det er en okay testkjole.

Det fine stof er fra Stofdepotet.
11 kommentarer:

 1. Vildt flotte farver til dig Christina ;) og ja, det er bedre med lidt mere længde, selvom du også kan bære den anden :)
  Giver dig ret i det med at pippingen gerne måtte sidde højere oppe men den er bestemt en brugbar testkjole, så flot til dig ;)

  SvarSlet
 2. Den er vildt flot... Så en DIY et eller sted hvor der var blevet strøget vlieseline på de stykker der skulle piping på, så trækker det vist ikke så meget i stoffet. Altså har ikke selv prøvet så ved ikke om det virker, har bare lige set den idag :-)

  SvarSlet
 3. Lækker kjole og den klær dig godt - stoffet er vildt lækkert!

  SvarSlet
 4. Virkelig flot kjole! Og sikke flotte sko også, der passer utroligt godt til kjolen :-)

  SvarSlet
 5. Du ser brand godt ud - od i de stiletter kan verden bare komme an! :-)

  SvarSlet
 6. Du ser brandgodt ud Christina - de farver står godt til sommerbrun hud :-)

  SvarSlet
 7. Igen super smuk både kjolen og kvinden der bærer den.

  SvarSlet
 8. En riktig fin kjole som du kledde veldig godt :)

  SvarSlet
 9. Lækker lækker kjole og model;)

  SvarSlet
 10. Wauuuu.... hvor er det bare en flot kjole!! Er vild med piping detaljen og så passer skoene jo bare perfekt til - virkelig et flot sæt :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet