onsdag den 18. december 2013

Pustetrolden

Ja, jeg er her altså endnu.....der sker bare ikke særlig meget - på den kreative front. Der sker til gengæld en del andet; fødselsdagsforberedelser (Emil bliver 7 på fredag), juleforberedelser, masser af arbejde og også masser af hygge. Men i går fik jeg klippet en bluse til Emil, så nu skal jeg bare lige have tid til at sy den - tror det bliver på lørdag eller søndag.

Der er heldigvis nogle der når meget mere, end jeg gør for tiden, og én af dem er søde Mette med bloggen Pustetrolden. Jeg tror faktisk jeg har fulgt med hos Mette lige så længe jeg selv har blogget. Hun har mange rigtig gode idéer og hun er samtidig god til at udføre dem. Her er lidt inspiration fra Mettes blog, men prøv selv at lure på Pustetrolden - et rigtig hyggeligt univers.





8 kommentarer:

 1. Tillykke med ham :o) Emma er selv lige blevet 7, vi har dog valgt at vente med fødselsdag for klassen til januar, da jeg ikk lige havde overskud til alle ungerne midt i eksamen og alt det sygdom vi var plaget af

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) også tillykke med Emma. Det lyder fornuftigt at vente....vi valgte at holde den - først på dagen med 14 gæster til spisning og så om søndagen for 12 drenge og så var jeg træt!
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Wauw tusind tak for dine søde ord Christina. Uhh jeg bliver helt rørt ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Mette - ordene har du helt sikkert fortjent.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Så koselig å finne nye blogger - takk for tipset :) Vi har også feiret bursdag for minste mini her, og det blir mye å holde styr på midt i førjulstiden! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man har egentlig travlt nok med julen, men en fødselsdag midt i det hele sørger lige for lidt ekstra arbejde:-) Vi burde jo have fået forårsbørn;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
  De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde søde Sabrina.
   K.h.
   Christina

   Slet