mandag den 23. december 2013

Julegaveproduktion i sidste øjeblik

Her er godt nok stille! Altså på min blog, men nu har jeg ENDELIG fået gang i maskinerne igen og det gør mig glad og giver energi.....imens der har været stille har jeg prioriteret at rydde mere op, gøre mere rent og holde vasketøjsbunkerne nede - blev jeg lykkeligere af det? Næ - så nu tror jeg at jeg vil vælge at leve med lidt flere nullermænd, lidt større vasketøjsbunker og bruge lidt mere tid ved symaskinerne.

Jeg kan lige så godt indse det - mit hjem kommer ALDRIG til at egne sig til Bo Bedre, for vi er 4 rodehoveder her i huset (selvom jeg foretrækker at her ser pænt ud) og her må leges i alle værelser, spises kiks i sofaen osv....Jeg troede faktisk at det ville glæde mig at hjemmet så LIDT pænere ud og tanken om at vasketøjskurven var tom, er da også meget rar, men nej - jeg har bare været mere træt, så nu vender vi tilbage til den gamle halvrodede stil og mere krea-tid:-)

Denne kjole med Bamse & Kylling skal Carla have i julegave - hun er vild med stoffet, så jeg tror at kjolen bliver et hit. Mønstret er minikreas tunika med smalle rib-ærmer.19 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det også;) Nogle dage skal rodet væk og vaskekurven i bund, men andre gange lader jeg nullermænd være nullermænd! At sy giver også mig energi pg smil på læben og hvor er det dog praktisk at ungerne samtidig får nyt tøj;)
  Fin kjole:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg enig med dig Line. Nogle dage er det rart at give den gas med oprydning og rengøring, men når man føler at der HVER DAG er noget man SKAL ordne, så bliver det lidt surt synes jeg:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Den er fin :) jeg har også syet en kjole med bamse&kylling, som kommer på bloggen en af dagene :) og rengøring gør heller ikke mig lykkelig! Glædelig jul. Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se din version - hvor har du lavet nogle fine julegaver!
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det med rotet høres veldig kjent ut. Jeg har også tatt en bevisst avgjørelse om at jeg heller vil leve i litt rot, slik at barna kan leke der de ønsker og jeg kan sy og klippe stoff der jeg vil :)
  Blusen du har sydd var veldig flott - fint med den lange ribben. Fin julefeiring ønskes deg fra Elisabeth :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde:-) Jeg er helt enig - en mellemting er nok vejen frem og egentlig tror jeg også at børnene vil tænke mere tilbage på hvor hyggeligt vi har haft det end hvor ryddeligt der var i deres hjem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Et hit af en julegave... :-) hvis du er glad, så er familien det også, så lad rodet ligge, vi lever kun en gang... :-) glædelig jul... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også glædelig jul til dig Heidi. Tak for din søde kommentar - jeg tror du har fuldstændig ret.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Så fik du prioriteterne på plads. Skønt Christina. Vores hjem er også altid meget mere rodet, end andres (tror jeg), men her leves og leges! Og sikke en absolut skøn kjole/tunika. Er helt sikker på at den bliver et hit hos Carla ♥
  Glædelig jul og godt nytår - med meget mere kreatid igen ;-)
  Kram, Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Også glædelig jul til dig og dine. Jeg tror helt sikkert det er en bedre løsning - jeg synes det er fantastisk at komme hjem til folk og alt står bare helt rigtigt....sådan er det ikke altid hos os, men vi har jo godt alligevel:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hos os hersker nullermændene og tøjbunkerne også.
  Men vi bor her jo og vi elsker vores hyggelig hus. Min nabo bor i et "Bo Bedre hjem" og det er da også fantastisk at træde ind af døren hos dem, fordi der er så mange fine og smukt arrangeret ting, men... For dælen hvor er det upersonligt.

  Elsk dit rod og lad kreativiteten leve, det gør jeg :o)
  Jeg elsker dog også når jeg har ryddet alt op og huset skinner... for så er der plads til at starte forfra på "rodet" ;o)

  Glædelig jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov jeg glemte jo helt kjolen :)
   Hvor er den skøn!

   Slet
  2. 1000 tak for din kommentar - jeg er så enig. Jeg synes også det er dejligt når alt lige er ordnet, men det holder sjældent så længe, så det er med at værdsætte det med det samme:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Sikke en god ide at sætte rib på det mønster - den vil jeg huske, så tak for inspirationen :-)
  Og kjolen er virkelig fin :-)
  Dejligt at du er tilbage i den rette balance mellem krea-tid og oprydning/vasketøjstid ;-) Kender det alt for godt og jeg bliver helt klart også mest glad af krea-tid :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes altid der liiiiige er noget jeg bør ordne inden jeg kan "tillade" mig lidt kreatid, men må den måde går det hele op i sure pligter, for når jeg endelig er færdig med at gøre rent, rydde op, vaske tøj osv., så er jeg træt - så er en kombination nok at foretrække:-) Tak - jeg synes det fungerer rigtig godt med ribærmerne.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Så fin kjole. Vores hjem er bestemt heller ikke ryddeligt, selvom en del af mig ville ønske at det var - men på den anden side, så bruger man virkelig meget energi, hvis alting skal se fint ud hele tiden - og som du vil jeg hellere bruge den på så meget andet :)

  Håber at I har haft en skøn jul!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. En del af mig ville helt sikkert også ønske at alt bare stod fint og vinduerne var nypudsede, men hvor kan man bruge meget tid på det. Alene vasketøjsbunker og oprydning synes jeg tager en del tid, når man har små børn og jeg vil jo hellere være sammen med børnene end at stå med hovedet i vasketøjskurven - så hellere vaske 5 maskiner på en dag og holde pause med det nogle dage:-) Tak - vi har haft en rigtig hyggeligt jul - jeg håber I også har nydt det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Rigtig glædelig jul til dig og din familie..

  Herhjemme kan det også ses at vi bor en familie med små børn og kreative voksne.

  vi er også et par rodehoveder der dog elsker når hjemmet er fikset.. men hvis vi prioterer det hver dag, så er energien væk.. pist væk... dog bliver energien også brugt, når der er for meget rod.. :o) Så en balancegang.. det er vidst vejen frem.. åhhh.. vasketøjet... det ligger og skriger i vaskerummet lige nu.. Godt det er i kælderen så jeg ikke kan høre det så højt.. ;o)

  Fin kjole, jeg har også planer om at prøve de ærmer til en bluse syet efter det mønster.. Det er faktisk klippet, men ikke kommet igennem maskinen endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret - det er en balancegang. Jeg bliver helt drænet hvis her er meget rodet - det kan jeg slet ikke holde ud, men hvis det hele skal være tip top hver dag, så når jeg heller ikke andet, kan jeg bare konstatere. Det bliver med garanti lettere, når børnene er lidt større. Vi har f.eks. lige sorteret ud i legetøjet på Emils værelse og alene det gør at førstesalen ser pænere ud:-)
   K.h.
   Christina

   Slet