onsdag den 25. december 2013

Kryb til Emil

Det er nemt at sy noget til Carla - hun går med alt hvad jeg laver, men Emil på 7 år har en noget stærkere mening om, hvad han vil have på. Alligevel er det igen lykkedes for mig at sy en bluse, han er glad for - denne her fik han i julegave i går, selvom han helt sikkert ikke foretrækker bløde pakker. Derfor betød det ekstra meget for mig, at han blev glad for den. I det hele taget havde vi bare en rigtig hyggelig aften, og ungerne klarede det så flot....jeg er især imponeret over Carlas tålmodighed - aftenen var en succes.

Blusen er syet efter minikreas mønster (nummer 50220) - jeg har dog lavet ribkanterne lidt anderledes men kan egentlig bedre lige originalmønstret. Det lækre stof er fra Stofdepotet - det er samme lækre kvalitet som stjernestoffet jeg viste lige her.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at den flotte bluse blev godt modtaget - og glædelig jul :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 2. Det mønster har jeg først lige taget hul på, men skal klart sy noget til Hans. Har indtil videre kun syet en bluse til Bodil... Fortsat glædelig jul og godt nytår søde Christina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen. også god jul og godt nytår til dig:-) Jeg er rigtig glad for mønstret - det er lidt småt i det, men jeg syer den bare i str. 10 år til Emil på 7 - så passer den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Super fin bluse. Kan tænke mig det er vanskeligere at sy til en 7 årig med holdning til hvad han skal have på - Har jo kun en 1 årig og ham kan man jo putte i hvad som helst;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - nyd det Tina:-) Jeg er bare glad for at Emil stadig vil gå i hjemmesyet.
   K.h.
   Christina

   Slet