mandag den 9. december 2013

Kalendergaver

Her hos os bruger vi kalendergaver til børnene - jeg synes det er nemt nok at finde på noget til Carla, men i år har det været svært at finde på noget til Emil...noget som han rent faktisk bliver glad for, så vi er enige om at fra næste år er det adventsgaver i stedet.

Her ser i et udsnit af børnenes kalendergaver i år. Emil får desuden gavekort til at købe spil på Ipad og det er et stort hit. Til Carla er der også lidt bøger fra genbrugsbutikken.15 kommentarer:

 1. Det er lidt svært hvis de ikke bare skal have "ral" - Min den store får meget slik, og han er lykkelig (måske fordi han ikke får så meget slik ellers)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fik jeg også som barn og jeg syntes det var rigtig lækkert:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Sikke mange fine ting :-) Ja vi besluttede at vi kører adventsgaver og gøre det til en tradition :-)
  Kh Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg er en god idé - det gør det altså nemmere at finde noget ordentligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det er jo jul foer tiden hos jer hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det synes Carla i hvert fald - Emil er lidt svær at imponere (og det er jo vores egen skyld). Eller også har jeg bare ikke styr på hvad der er et hit - i dag fik han blyanter og dem blev han vildt glad for.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Uuh, synes du har gjort det godt - det der playmobilsæt, de er bare ikke til at stå for :-D og den der "snap attack", hvor har du den fra?

  SvarSlet
 5. Ih hvor er der mange gaver- forstår godt at det er svært at finde så mange:-) I år har pigerne en legofriends kalender og den anden en ramasjang- og det var en dejlig fornemmelse at jeg slap for indpakning osv- og selv om de taler om at andre har 3 eller 9 kalendere!!! så er det fint kun med en til hver- og så de to quickskrab som er til os- men som pigerne tjekker ud hver aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op - 9 kalendere! Vores har fået en chokoladekalender af mormor og en haribokalender af os. Og så pakkekalenderen som egentlig kun skulle være hver anden dag, men Casper er jo blød som smør, så nu blev det hver dag:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Hi hi, er det kun ham der er blød :-) god aften til jer!

   Slet
 6. Svar
  1. Tak Mette - på torsdag skal jeg ud og købe lidt mere for jeg mangler noget til Emil.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Det er altså bare 100 gange lettere med pakkekalender til piger.... også de ældre. Hårspænder, smykker, lidt pynt til værelset - det kan jo hurtigt blive til 24 ting. Men drenge, ja det er en anden sag. Vi kører første gang i år med gaver kun lørdag og søndag....... og jeg er ( helt ærligt ! ) lettet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror vi vil indføre weekendpakker næste år. Gaverne har faktisk været et hit i år men tror det bliver svært at finde så mange gaver næste år til Emil.
   K.h.
   Christina

   Slet