mandag den 12. august 2013

Pink med et strejf af retro

Igår var der helt stille på bloggen - jeg var træt.....efter en vejfest og kun tre timers søvn blev dagen brugt på morgenmadsspisning hos naboen og hygge med ungerne.....Emil havde 5 legekammerater på besøg - så er det man er glad for, at de i en alder af 6 år er så selvkørende, at det er begrænset hvad man behøver at gøre.

Endnu en kjole til Carla - denne gang en slags t-shirtkjole syet af fin ribstrikket jersey købt for bare kr. 30 pr meter hos Stofdillen. For at give lidt spræl har kjolen fået en lomme i retrostof.....og jeg er for doven til at lave den op, så lommen får lov til at sidde lidt skævt - man ser det heldigvis ikke når kjolen er på:-) Jeg er gået i gang med at klippe langærmede kjoler - sommeren varer jo nok ikke evigt.


2 kommentarer:

 1. Jeg er altså vild med Carlas nye kjole. Mørkeblå krage som kontrast til den røde ser bare rigtig godt ud! Enkel og fin, er den - og udover at lommen er en fin detalje, så er børn bare vilde med lommer - eller er det kun Liva, der eeelsker når hun har lommer i bukser eller kjoler, så de kan fyldes med smådimser og brødkrummer;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Carla og Emil ELSKER også lommer. Emil (på trods af at han er 6 år) har en meget dårlig vane med at putte mange underlige ting i lommerne.
   K.h.
   Christina

   Slet