tirsdag den 13. august 2013

Husk min giveaway

Husk at jeg den 18. august trækker en vinder af min giveaway i samarbejde med Stofdillen. Hvis du endnu ikke har deltaget, kan du gøre det lige her.

Her kan du se lidt af de kreationer, jeg har lavet tidligere af stof fra Stofdillen. Min leopardkjole er en sommerfavorit.

Jeg synes godt nok der er stille i blogland lige nu - jeg havde troet at det blev bedre efter ferien, men på min blog oplever jeg det modsatte - jeg håber det er forbigående, men uanset hvad nyder jeg stadig rigtig meget at blogge.

12 kommentarer:

 1. Godt du mindede om den.. Jeg skal lige lave link så jeg kan gå all in :-) men skal lige kæmpe mig op til computeren..

  Jeg synes jeg kæmper en del med at skrive kommentarer via bloglovin.. Desværre.. Men jeg prøver stadig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kører heller ikke via bloglovin for mig må jeg tilstå- ærgerligt faktisk...

   Slet
  2. Jeg bruger ikke rigtig bloglovin (kun dér hvor bloggeren har tvunget mig:-)).
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Åh ja, det havde jeg glemt...
  Men jeg må også lige til computeren før end jeg kan finde ud af linke osv.

  Jeg synes også der er lidt stille men måske kommer der mere gang i det igen når det bliver mere efterårsvejr... !?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være du har ret, men jeg kan se at jeg næsten har færre besøgende nu (nogle dage) end da jeg startede bloggen. Det gør da ikke noget men det undrede mig bare:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Tak for reminder Christina- måske har det bare været for god en sommer til andet end lidt surfen rundt uden kommentarer :-) det gælder ihvertfald for mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bestemt heller ikke kommenteret så tit som jeg plejer....og det synes jeg er helt okay. Jeg håber bare ikke at blogland er ved at dø ud, nu hvor folk er blevet så glade for IG - jeg bliver i hvert fald hængende på bloggen.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Tak for påmindelsen, jeg er med :-) Jeg synes også der er stille i Blogland, og jeg fylder heller ikke meget selv. Jeg kan heller ikke kommentere via Bloglovin', så jeg skal gennem en anden browser, og der driller det mig også. Jeg læser næsten udelukkende fra telefonen, og hver anden gang jeg skriver en kommentar bliver den enten ikke udgivet eller også "låser" siden. Sidstnævnte problem opstår, hvis jeg kommer til at berøre skærmen under skrivning (f.eks., hvis jeg vil rette i kommentaren og flytter "markeren", bom, så er det slut og vinduet må lukkes, hamrende irriterende! Muligvis et safari/iPhone-problem). Jeg er trukket over mod IG, må jeg indrømme, selvom jeg strittede kraftigt imod i starten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg oplever samme problem, at siden "fryser" når jeg skriver fra Ipad'en.
   Også bliver jeg gerne skrupper tosset og gider slet ikke...

   Slet
  2. Det er da irriterende med bloglovin. Jeg bruger det faktisk ikke. Jeg bruger bare min læseliste via Blogger og synes det fungerer fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hej Christina. Jeg er ihvertfald tilbage fra ferie, så lidt mere trafik håber jeg da at kunne lave :-) Sikke mange fine ting du har lavet. DSu har sørme ikke ligget på den lade side i sommerferien :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage Viola - kan forstå at I har haft en dejlig lang ferie:-) Ja, jeg nåede en del, men nu sker der til gengæld ikke så meget, men jeg satser på lidt sytid i weekenden.
   K.h.
   Christina

   Slet