torsdag den 15. august 2013

En efterårskjole

Heldigvis virker det som om, at sommeren endnu ikke er helt slut, men alligevel tænkte jeg, at jeg hellere må komme i gang med lidt lunere tøj til Carla. I første omgang blev det til denne kjole med lange ærmer. Mønstret er fra Onion dog med lidt tilretninger - det originale mønster har ærmer med meget bredde forneden, og det synes jeg ikke er praktisk.

Det stribede jersey er lidt riflet, og jeg kan godt lide, at der er lidt struktur i stoffet - det minder lidt om de klassiske bluser fra Nørgaard. Stoffet er købt hos Stofdillen for nogle måneder siden, så jeg ved ikke om de stadig har det. Jeg overvejer at sy en t-shirtkjole til mig selv i det stof.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Den kan desværre vise sig at blive nødvendig, før vi er klar til det. Det er ved at være koldt om morgenen.

  SvarSlet
 2. Den er da super fin og ja lækkert stof

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn.

  SvarSlet
 4. Lækker struktur - det kan jeg også godt lide. Og rigtig sød model.
  God idé med de lange ærmer her til efteråret! : )

  SvarSlet
 5. Rigtig fin kjole og super fint stof :-)

  Hvordan er dine erfaringer ellers med onions børnemønster?

  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 6. Sikke en fin efterårskjole! Det er rigtig, som du skriver, at vi skal til at tæmke på at få kreeret noget efterårstøj, for det ser da ud til at sommeren ikke varer ved... :-)

  SvarSlet
 7. den er fin :D

  Jeg har lidt det samme som dig med den model, så har faktisk ikk syet så meget i det, men nu har jeg for alvor en kjole-pige så nu skal jeg i gang med et par kjoler i den model.

  Jeg er også lidt vild med en anden model fra Onion, den har et bære stykke og skal også have det læg lige som Iris fra Stof2000. Har haft lavet en kjole til Freja i det lilla stof med kløver. Glæder mig til den skal i brug.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal da lige have tjekket det andet mønster du nævner.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. tror de kalder den for ballon tunika men har lavet den uden balloneffekten i bunden. Mener også der er et par berber bukser med i mønstret

   Slet
  3. Jeg tror de har det mønster hos Stif & Stuff og jeg skal alligevel bestille noget andet, så det må vist også med:-) tak for tippet.
   K.h.
   Christina

   Slet
  4. Så lidt, dejligt at kunne inspirere andre en gang i mellem også

   Slet