torsdag den 22. august 2013

Bloglovin

Der er ikke meget "love" over mit forhold til bloglovin - det er simpelthen bare ikke mig. Jeg synes bare det er nemmere at have "mine" blogs på min læseliste via Blogger, og derfra kan jeg så klikke videre ind på bloggen og eventuelt smide en kommentar. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har det på den måde, men jeg kan bedre lide det sådan. Det at jeg bruger min mobil til at læse de blogs jeg følger via bloglovin, har selvfølgelig også noget at sige, for jeg gider sjældent  at kommentere på mobilen - jeg er altså hurtigere på et almindeligt tastatur:-)

Nu har jeg desuden slet ikke kunne se indlæg via bloglovin i et par dage - når jeg forsøger at klikke ind på indlægget, får jeg besked om at "Navigationen til websiden blev annulleret. Prøv at skrive adressen igen".

Så jer jeg følger via bloglovin  får desværre ikke nogle kommentarer fra mig for tiden. Er I andre tilfredse med bloglovin?

Ja, det var et ret kedeligt indlæg....i morgen er det forhåbentlig en anelse mere kreativt:-)

17 kommentarer:

 1. Jeg bruker ikke bloglovin, synes det er unødvendig. Jeg har heller ingen smarttelefon :)

  SvarSlet
 2. Jeg har installeret bloglovin, og alt det der, men jeg bruger det meget sjældent! Jeg syntes også at det er nemmest bare at være på blogger, hvor alt er samlet :-)

  SvarSlet
 3. Jeg læser også via af Blogloving på mobilen, har dog ikke oplevet det problem du nævner.

  Men for at jeg kan kommenter på et indlæg på mobilen, så læser jeg først indlægget på blogloving, trykker videre til "view original post", herfter skal jeg trykke videre til åben i safari, før jeg kan skrive en kommentar (som for mit vedkommende også går langsomt fra mobilen og jeg har altid dumme auto ordbogs stavefejl;)

  Har nogle gange siddet og skrevet en lang kommentar og når så jeg trykker udgiv opdaget at jeg ikke havde fået åbnet i safari og kommentaren er gået tabt:(

  Så, ja jeg får heller ikke lagt så mange kommentar som jeg ønsker!

  SvarSlet
 4. Hej Christina!
  Jeg har en lille gave til dig. Jeg vil stadig følge med her hos dig, selvom jeg nu lukker ned for min blog :-)
  Hvis du sender mig din adresse frk.regnbue@gmail.com, så sender jeg pakken til dig.
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Christina, hvor lyder det spændende - det er da sødt af dig! Sender dig en mail om lidt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Jeg bruger heller ikke bloglovin.. Egentlig bare fordi jeg kun læser gennem computeren og blogger :)

  SvarSlet
 6. Jeg har brugt bloglovin længe og synes det er rigtig godt, bruger det både på computer og tlf/ipad. Dog med den lille ting som Linsens også skriver om, det er ret irriterende og en ting jeg håber de får fixet.

  SvarSlet
 7. Jeg bruger bloglovin og elsker det! Jeg synes det er hurtigt at skimme indlæg, hoppe ind og kommentere og tilbage til liste. Jeg kan også godt lide at de kan markeret som ulæst, så jeg kan svare senere hvis jeg ikke lige har tid på farten. Måske er det tilvænning der skal til? Eller også fordi jeg aldrig blev helt fan af Google reader? Jeg ved det ikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt, hørt! Både til dét med at hoppe ind og ud af listen, dét med at kunne markere som ulæst OG dét med at jeg aldrig blev fan af Google Reader. Hov, så manglede jeg vist et Hørt! ; )

   Slet
 8. Jeg bruger bloglovin og det har 7, 9, 13 virket rigtig fint for mig.
  Jeg har ingen problemer med hverken at læse andres blogs samt kommentere på dem, så her hos mig virker det rigtig godt.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 9. Det at Google Reader skulle lukke, var en stor haj for ingenting. Jeg kan i hvert fald ikke se nogen forskel på min Blogger, så Bloglovin må have udnyttet situationen. Jeg ligesom mange andre hoppede over på Bloglovin, men fortryder slet ikke. Nu kan jeg læse og kommentere fra mobilen, mens denne mulighed eksisterer ikke i Blogger. Så jeg læser faktisk flere indlæg nu end før. Jeg er dog enig i at det er rart at læse fra Blogger (det giver mere overblik), og så er det nemmere at skrive kommentar på et stort tastatur (og ja, mobilen tror tit at den forstår hvad du vil skrive, så det ender nogle gange med stavefejl :) Så når jeg har tid, vil jeg gerne læse blogs på computeren via Blogger.
  Lige kort om hvordan jeg læser og kommenterer fra mobilen - i Safari har jeg lavet en stående fane med Google, hvor jeg er logget på. Og så åbner jeg indlæg fra den mail, jeg får fra Bloglovin. Indlægget bliver åbnet direkte i Safari, og derefter er alt som om du havde åbnet det i Blogger...

  SvarSlet
 10. Jeg har det som dig, bruger slet ikke bloglovin.

  SvarSlet
 11. Jeg forsøger at bruge Bloglovin da det er dejligt at man kan markere med ulæst hvis man vi se den igen senere.. men jeg har også rigtig mange problemer med at kommenterer.. jeg prøvede faktisk at kommentere på dette indlæg tidligere idag via tlf. på bloglovin og det gik galt.

  Når jeg skal ind via bloglovin, skal jeg vælge indlægget, derefter vælge det originale indlæg og så prøver jeg at kommentere.. men så skal jeg vælge Googlekonto, og når jeg derefter trykker udskriv, så skal jeg taste adgangskode.. men det får jeg ikke mulighed for da den bare står og blinker som om at den opdatere..

  Jeg er lidt blank på det som I andre skriver som Safari.. hvad er det? er det en App?? for jeg har ikke den valgmulighed umiddelbart..

  Jeg får slet slet ikke kommenteret så meget som tidligere og jeg får heller ikke så mange kommentarer.. desværre

  SvarSlet
 12. Jeg synes på den ene side at Bloglovin er så smart -da jeg lærte det st kende. Er SÅ glad for "marker som læst/ulæst"-knappen. Da jeg så der kan sortere.
  Jeg kommenterer enten ved at ja, som andre skriver, klikke "Åben i Safari" ellers venter jeg (og markerer som ulæst) og kommenterer via IPad ;)
  Men Christina: Jeg kan godt følge dig og jeg synes at Iphonens ordbog er fjollet;)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 13. Jeg får ikke brugt bloglovin ret meget- kun når jeg rydder op i min indbakke kommer jeg derind :-) til gengæld har jeg hele tiden læst med på min blogroll- som jo er vældig lang- men det er mest der jeg lige starter :-) Jeg synes det bliver lidt tomt kun at se et indlæg af gangen på bloglovin- der og på mobilen savner jeg resten af jeres fine opsætninger af hele bloggen som man jo får på pc...

  SvarSlet
 14. Jeg er også glad for bloglovin, og jeg er super glad for at du bragte det på banen. Nu har jeg lært at jeg kan markerer indlæg og se dem igen senere, for det har været mit største problem... at jeg troede at jeg kunne huske et indlæg til jeg kom hjem og nemmere kunne kommenterer. Og der er min hukommelse lidt som en hullet si....

  SvarSlet
 15. Jeg bruger det ikke rigtigt - kan ikke helt finde det smarte ved det. starter altid i min egen blogroll

  SvarSlet