søndag den 25. august 2013

Dagen derpå

Jeg har absolut intet bedrevet i dag udover at tage mig af Carla....4 timers søvn efter en rigtig god fest gør at jeg har været temmelig sløv i dag. Igår nåede jeg dog at sy i en halv time, men der er ikke noget af det der er færdigt endnu og næste gang der er mulighed for lidt sytid er tirsdag aften - i morgen skal jeg nemlig feste med søde kolleger.

Som sagt har jeg ikke noget færdigt at vise frem, men her kan I se hvad jeg købte i Stof og Stil i sommerferien for over tre uger siden. Noget af det er allerede klippet til kjoler, bluser og bukser.10 kommentarer:

 1. Sikke fine indkøb - jeg er især vild med de to i øverste venstre hjørne på det første billede, og kender jeg dig ret, er der snart billeder af det hele færdigsyet... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anita:-) Desværre ikke så meget færdigsyet endnu, men jeg satser på at være produktiv i weekenden.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Mine to (!) sidste dage har været ren overlevelse efter en åbenbart lidt for våd sommerfest i fredags. Suk, jeg er åbenbart ikke rustet til det mere. :D

  Så jeg kan nikke genkendende til at tiden bare ikke bliver udnyttet som man gerne ville, og mine bunker af stof, som gerne vil trylles om til fine projekter bare vokser og vokser. Men jeg er nu helt sikker på, at du får noget fra hånden før mig. Hvis det kan være nogen trøst?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. helt ærligt Maiken - det må være fordi vi ikke er i fest-form, hvilket må tyde på at vi fester alt for lidt:-)
   K.h.
   Christina
   P.s. Det ER en trøst, men jeg synes godt nok det går langsomt hos mig for tiden.

   Slet
 3. Ha ha det der leopard med lyserødt er også landet os mig... Tillykke med din bror... Dejligt med en god fest i familien :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ellen - han er den bedste bror der findes. Helt fantastisk faktisk.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Sådan SKAL det være dagen derpå. Lyder som om i festede igennem : )
  God fest igen mandag...

  SvarSlet
 5. Mums, nogle lækre sager! Jeg glæder mig til at se, hvad det hele bliver til, og håber hovedet og kroppen efterhånden er ovenpå (det er bare mig der ikke har haft tid til at læse blogs!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - hovedet og kroppen er lidt brugt - endte med endnu en fest mandag. Sent i seng efter mange drinks, tidligt op og passe sit arbejde, så jeg vat træt med træt på i går aftes:-)
   K.h.
   Christina

   Slet