tirsdag den 16. april 2013

Ny bordskåner

I fredags fik Emil lov til at holde fri fra skole (der var kun opsyn i 40 minutter midt på dagen og det gad vi ikke lige). Vi benyttede os derfor af lockout-tiderne og tog på café og spiste brunch, derefter en tur i BR, Søstrene Grene og så liiiige forbi skobutikken, hvor vi begge fik nye sko.

I Søstrene Grene købte jeg bordskånere i kork - de var helt firkantede, men nu har jeg lavet den ene om til et hus. Huset er blevet fint nok, men jeg synes faktisk det er svært at få kanten hel pæn - kanten er en smule flosset - det er den også på de runde jeg købte og dem har jeg altså ikke skåret i - har I nogle gode råd til, hvad man skal bruge, når man arbejder med kork? Jeg vil nemlig rigtig gerne skære lidt i den anden bordskåner også, men det bliver først når jeg har fundet en bedre metode. Så længe man bare skal skære lige linier fungerer det helt fint med en skarp kniv, men jeg vil gerne prøve noget andet.


8 kommentarer:

 1. Hvad nu hvis man lægger en meget skarp kniv ned over korken i fuld længe og presser kniven ned i stedet for at skære, mon det så lykkedes ??.

  Og så forresten lige en anden ting; DU HAR VUNDET GAVEKORTET !: http://bettinaholst.blogspot.dk/2013/04/hvem-mon-vandt-gavekortet-pa-1800-kr.html

  Jahhhh :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du nu ved er jeg jublende lykkelig over at have vundet - det kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt:-)

   Jo, det med at presse kniven ned virker fint, men jeg ville gerne kunne skære andet end lige linier.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor er de fine. Sikke en god ide :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og så koster de jo næsten ingenting.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Prøv at sætte malertape der hvor du skal skærer ... Så du skærer i tapen. Det virker på andre ting, men ved ikke om det virker på kork :-)
  Lav en lille test :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver det næste gang - tak for tippet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg har også lavet huse.. Der malede jeg kanterne, hvilket hjalp en del. Men hvis man ikke vil male, så ved jeg sørme ikke.. Måske man kan slibe kanterne med meget fint sandpapir efterfølgende? -For jeg tror desværre kork vil flosse lige meget hvordan man skærer :-(

  God dag til dig :-)
  www.frkansen.dk -nu med give away på bloggen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må lige prøve at slipe - måske virker det:-)
   K.h.
   Christina

   Slet