tirsdag den 30. april 2013

Genbrugskup

I går nåede Emil og jeg en tur i genbrugsbutikken - Emil fandt en smule legetøj og jeg fandt lidt sengetøj og en dug, jeg kan bruge til at sy af. Pudebetrækket med Teletubbies er jeg egentlig ikke selv specielt glad for, men Carla er mildt sagt begejstret fra Teletubbies, så det kom med hjem.

Det bedste af det hele var tre børnestole - vi mangler faktisk ikke, men jeg MÅTTE have dem med hjem - er de ikke fine? De trænger til en slibning og genopfriskning af den røde farve, men kvaliteten er helt sikkert god. I alt shoppede vi for kr. 200, og jeg synes vi fik meget med hjem.
8 kommentarer:

 1. vildt fed stol - som hos dagplejen.
  Det er altid hyggeligt at komme i genbrugsen og finde lækre ting. og ekstra dejligt at det er til gode priser.

  Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også og normalt ville jeg ikke have købt stole, når vi ikke mangler, men til den pris kunne jeg ikke lade være.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. sikken nogle fund :) papegøjerne er flotte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også de er flotte - ret specielle - jeg har allerede klippet en kjole til Carla og er spændt på resultatet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Sikke lækkerier. De stole havde jeg nok heller ikke kunnet lade stå : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg simpelthen heller ikke - vi har ellers 4 børnestole i forvejen, så vi kunne jo nok klarer os uden, men de er i sådan en lækker kvalitet at de måtte flytte ind hos os:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Tillykke med dine lækre fund

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - man kan jo blive helt høj af at finde sådan nogle stole:-)
   K.h.
   Christina

   Slet