lørdag den 13. april 2013

Mere jersey

For et par uger siden syede jeg denne jerseykjole, men Carla var så begejstret for den at jeg ikke nåede at jeg tage billeder af den inden hun havde spildt på den:-) Den blev heldigvis ren igen så hermed lidt billeder.

Stoffet er igen fra Stof & Stuff og det er så fint. Jeg synes dog at det var lidt svært at sy i - det blev ved med at rulle sammen i kanten, så jeg synes ikke finishen er så god indvendig.

I dag skulle jeg egentlig i stof & stil og købe tvillingenål og lynlåse, men jeg VED at jeg kommer til at købe meget mere end det, så jeg overvejer lige om jeg skal trække den lidt....jeg er "kommet til" at gå lidt shop-amok den sidste uge, så nu burde jeg faktisk ikke købe mere - kender I det?
10 kommentarer:

 1. ihh altså hvor er jeg misundelig... Du bliver bare ved med at sy den ene flotte jersey kreation efter den anden.. : )
  Super flot kjole...
  God lørdag.

  SvarSlet
 2. Hihihi jeg kan godt lide at du kender dig selv så godt, at du ved at du vil falde i! Jeg har det på samme måde :-))
  Super flot kjole!!

  SvarSlet
 3. Kender det, bliver ved med at samle sammen som jeg skal igang med, eller skal lære på sykurser. - Det er dog lidt begrænset hvor meget man kan nå, så bunkerne af stof bliver bare størrere og størrere... Så gi den gas, uden dårlig samvittighed.

  Skøn kjole, i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare super sød og jeg kan godt forstå at din datter slet ikke kunne vente ;-)
  Kram fra Nanna

  SvarSlet
 5. Det stof er bare så fint - og det er kjolen også. Selv har jeg kun lige syet mit første jersey- projekt, og det er altså svært stof at sy i synes jeg. Jeg synes din finish ser flot ud!

  SvarSlet
 6. Den er så fin. Jeg har også selv været i gang med en jersey T-shirt kjole. Mangler bare lidt rib - men i dag var der noget andet der var mere interessant at køre gennem maskinen :)

  SvarSlet
 7. Den er bare så sød. Du er virkelig blevet god til det der jersey. :)

  SvarSlet
 8. Superfin! Ja, jeg har nettopp tatt meg sammen og ikke kjøpt noe jeg hadde lyst på-den shoppngen er farlig ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er den skøn. Mine unger elsker Jersey og jeg synes der er frygteligt at sy i. Du kan godt være stolt af dit værk. Kh jette

  SvarSlet
 10. Dejligt stof, det får helt en til at smile :)
  Og selvfølgelig også en skøn kjole.

  SvarSlet