søndag den 28. april 2013

Jeg er her endnu....

Det er første gang, siden jeg startede bloggen i maj, at der er gået 4 dage uden indlæg! Men to uger med rigtig hårdt arbejdspres og en 4-dages konference i Tyskland har altså sat sine spor - jeg er fuldstændig brugt, så når ungerne er lagt i seng, bruger jeg tiden på sofaen. I dag kom jeg dog så langt at jeg fik taget lidt stof frem, så jeg satser på snart at være kreativ igen:-) Jeg håber I er lidt tålmodige.

Jeg lovede jo at vise mine nye sko på, så hermed et billede fra i går - vi nyder virkelig at være ude med børnene, men jeg kunne nu godt tænke mig at det var lidt varmere. Skoene er et hit - jeg er SÅ glad for dem - i Tyskland havde jeg dem på 16 timer i træk uden at få ondt i fødderne, så de er helt sikkert godkendt.

12 kommentarer:

 1. Det er lidt sjovt, for af en eller anden grund tænkte jeg på dig for et par timer siden..... Havde nemlig ikke set nogen indlæg fra dig :-)
  Hi hi ...

  SvarSlet
 2. Åhr hvor ser du skøn ud Christina! De er da rigtig fine til dig, måske jeg alligevel skal gi dem en chance.....?
  Jeg har også holdt weekend uden krea, har kun syet årsmærke på Annas spejderuniform :) Men det er også meget vigtigt!
  Glæder mig til at se hvad du skal i gang med, jeg har en vest til Anna på tegnebrættet og måske en ny kjole til konfirmation... Mon jeg når det?

  SvarSlet
 3. Oooh jeg har lige haft blogpause igen...fire dage er da nærmest ikke en pause, det er at lige trække vejret, fnis;-)

  Du er så flittig, Christina, både på bloggen og ved symaskinen!

  Fin ser du ud.

  SvarSlet
 4. De er super fede! Hvor er de fra? Og vi har savnet dig! Men du må gerne have lidt mellem indlæggene, bare du kommer tilbage ;)

  SvarSlet
 5. Lækre sko, beundre dig for at du kan gå i høje sko i så mange timer .... modellen se nu også smuk ud ;O)

  Mona

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne sko - hvor har du købt dem henne? :)
  Tænkte faktisk os på dig igår formiddags, synes det var lang tid siden jeg havde set et indlæg fra dig af! :-D
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, undskyld, undskyld....de er fra vagabond og jeg har købt dem i Roskilde i den skobutik der ligger ved siden af Søstrene Grene.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Wow, lækre sko- på en smuk kvinde:-) Og ja, indimellem overtager "virkeligheden". Knus Heidi

  SvarSlet
 8. Pas på med de der blogpauser - mine bliver flere og flere.. :(
  Jeg har også holdt mere eller mindre kreafri weekend, for min kæreste har tildraget sig en diskusprolaps.. Staklen kan stort set ikke bevæge sig, så jeg har ageret sygeplejerske for ham.. Og det oveni hans fødselsdag. Æv!

  SvarSlet
 9. Hej Christina! Tænkte faktisk på dig i går aftes, og skulle tjekke din blog i dag - det virkede som om det er længe siden du postede noget på bloggen, og jeg kunne ikke forstå det... :) Godt at du er her, og du ser faktisk flot ud, selv efter en presset uge :) Lidt spændende med de sko - så dem mange gange i skoforretninger, men troede ikke at de er behagelige at gå i... :)

  SvarSlet
 10. Hvor fint at se dig, Christina! Jeg synes ikke at 4 dage uden indlæg er så længe, men nu poster jeg hellere ikke så tit som dig ;-) Jeg kan godt forstå hvad du mener, for man bliver jo nesten lidt afhengig av at blogge, når man først er kommet så godt i gang ;-)

  Kan du have en rigtig god uge, Christina!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 11. Ih hvor er I søde - det er da godt at vide at der bliver tænkt på én, når man forsømmer bloggen....nu er jeg lidt mere tilbage, men synes stadig det halter lidt med energien, men pludselig er jeg tilbage på fuld power:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet