fredag den 8. juni 2012

Tegning og maling

Emil er for tiden rigtig glad for at tegne  (jeg har også tidligere tegnet en del, men det er efterhånden længe siden) - vi hygger os rigtig godt med det....jeg er vist mere til den slags end at ligge på gulvet og lege med biler. Den med de runde mønstre er inspireret af Søhesten, og den anden er eget påfund. Jeg synes det giver en meget sjov effekt, og jeg skal helt sikkert lege mere med den teknik.

Nu vi var i gang, fandt vi også et par gamle rammer, der trængte til lidt maling og resultatet, ser I her. Den gule skal males om, da den blev lidt for gul efter min mening - jeg ville have at den skulle være grøn, men nu var det jo et fælles projekt, så Emil fik lov til at bestemme, at den skulle være gul - men den skal males lysere gul.Jeg har købt en skitseblok og håber det kan motivere mig til at komme i gang med at tegne igen - i det mindste kan jeg hygge mig med det, når Emil gerne vil tegne. Her har jeg tegnet min egen hånd - jeg trænger helt sikkert til noget øvelse, så lad os håbe at jeg holder ved.8 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at tegne - specielt når man kan få selskab ;o)...og faktisk også dejlig afstressende alene. Og du er jo go'! :o).

  Go' weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - jeg kan godt mærke at jeg er meget rusten, men øvelse gør jo mester, så jeg må bare i gang - jeg synes ligsom du at det er afstressende.
   Også god weekend til dig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Så flink du er til å tegne, og de bildene din gutt har laget ble jo kjempetøffe. Jeg liker også veldig godt å tegne, men det blir ikke så ofte nå som jeg er blitt godt voksen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er nu mig der har tegnet - også dem i rammerne:-) Emil har tegnet fodboldting og malet rammer. Jeg tegner desværre heller ikke så ofte, men det håber jeg at jeg får lavet om på.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Wow, den der hånd er virkelig flot tegnet. Gid jeg kunne det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - der er masser af plads til forbedring, men jeg må jo bare øve mig:-)
   k.h.
   Christina

   Slet
 4. Hold da op hvor er der flot! Forstår slet ikke at man kan tegne så godt???! ;-)

  SvarSlet