fredag den 8. juni 2012

Laaaaaaaang leveringstid

Er det bare mig eller går det nogle gange ualmindeligt langsomt med Post Danmark? Jeg har som bekendt gået hjemme på barsel i 10 måneder, og på trods af at jeg har siddet og ventet på posten, har jeg adskillige gange konstateret, at de ikke banker på for at levere pakkerne, men blot smider en seddel i postkassen - det irriterer mig!

Denne gang lavede de samme nummer med mit seneste stofkøb - nogle rigtig lækre ting fra Malika og Rosa, som var ventet med længsel, men igår lykkedes det ENDELIG - 6 dage undervejs, men dejligt at de nåede frem inden weekenden - jeg glæder mig til at komme i gang.

26 kommentarer:

 1. Naii hvor er det fint. Jeg har også oplevet flere gange at postvæsnet ikke ringer på, det er død irriterende.
  Hilsen Heidi
  www.egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER nemlig irriterende.....nu har jeg bestilt flekslevering, så de må sætte pakken selvom vi ikke er hjemme så nu er der ingen undskyldning for at smide en seddel i postkassen:-)
   K.h. Christina

   Slet
 2. ...og jeg har en helt anden opfattelse af post DK. Sender tit med B-post og vupti dagen efter er det fremme ved modtageren :)
  Synes godt nok det første stykke stof til venstre er lækkert! Hvad skal du have syet???
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er du heldigere med din post end jeg er:-) Jeg er også hel pjattet med det stof - jeg havde for noget tid siden købt det "bare fordi", og så fandt jeg en buksedragt (den fra symagasinet som en del i blogland har syet) og besluttede at stoffet skulle bruges til det....desværre opdagede jeg at jeg ikke havde nok, så jeg måtte jo bestille noget mere....og "kom til" at bestille alt det andet stof også;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Kan bestemt godt følge dig. Det er så irriterende at de ikke lige kommer ind og banker på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det virkelig - det burde være lige så hurtigt som at skrive en seddel:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. oplever det desværre gang på gang.. men sjovt nok kommer det hurtigt frem som B-post, men ikke som a-post eller pakke.. og som pakke er det ofte uden at ringe på... suk det er trættende...
  det må ikke være sjovt for dem der arbejder i postDk og som rent faktisk servicerer deres kunder, når der er så mange der ikke gør...
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Underligt at det går bedre med b-post. Jeg er helt enig - synd for dem der yder god service for sådan en er der faktisk normalt i vores område - rigtig sød kvinde, som nærmest fulgte med i min graviditet den sidste måned og jævnligt spørger til Carla...shopper man for meget, når man kender posten så godt?;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Det oplever jeg desværre også, når det ikke er den sædvanlige post der kører. Når den er ham der plejer at kommer her, kan han finde på at tage pakken med tilbage og så levere den dagen efter, hvis man ikke lige er her:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at den sædvanlige post er så sød og er så service-minded - det er vores heldigvis også, men når der er afløser på går det ikke helt så godt (nogle gange).
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. posten er lidt for sløv til tider, men det lækre stof må være ventetiden værd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert! Og idag har posten været forbi igen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Jeg har også oplevet det med bare at smide en seddel uden at banke på, faktisk også fra fragtselskaber.
  Nu er vores pakkepostmand heldigvis en bekendt som enten bare stiller pakken, afleverer hos vores naboer eller tager den med forbi mine forældres og husbonds arbejdsplads og afleverer den der - det er jo luksus. Men det er da også kun takket været ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en hyggelig pakkepost:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Jo, jeg kender det. Oplevede det sågar igår. Kunne følge min pakke via post danmark på nettet. Den havde forsøgt været leveret igår, da vi VAR HJEMME. Og istedet lå der bare en seddel i postkassen.

  Rigtig lækkert stof - hvad skal du sy ? :-)

  God weekend:-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Rikke - lige præcis sådan foregik det da jeg havde bestilt min symaskine....den kom aldrig og da jeg efterlyste den fik jeg at vide at den var forsøgt leveret for to dage siden...men ingen seddel.

   Ihvertfald en buksedragt af det til venstre, det ved siden af er til en solhat (nu skal det være!) og ellers er det vist bare til lager:-) Også god weekend til dig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Svar
  1. Mange tak - ja, der er altså mange fine på den hjemmeside.
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Skønne stoffer! Hvad skal du mon lave af det fine Libertystof?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg har ikke helt lagt mig fast på det....jeg er jo stor fan af buksedragter til Carla så det eller et par ballonbukser med foer, så hun kan bruge dem til vinter - ih, jeg ved det ikke, men det er så smukt at det måtte hjem til mig og bo.
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Det er nemlig bare rigtig smukt! Glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

   Slet
 11. Uh ha, jeg troede jeg var den eneste, der var lidt små gal på Post Danmark. På trods af, at jeg har tilmeldt mig den service, der gør det muligt at modtage pakker, selvom man ikke er hjemme.....altså at de må stille den i garagen, så oplever jeg (så sent som i onsdags), at de bare skriver en seddel og smider i postkassen og så kan man så lige yderligere vente 1 dag på at få sine varer..... Træls, men heldigvis har vi en sød uddeler i den lokale Brugs, som gerne vil udlevere pakken, selvom der står, at den først kan hentes dagen efter ;0)
  Forøvrigt lækkert stof du har købt :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra for jeres uddeler for ja, det er jo så det næste...da jeg kunne konstatere at de havde været forbi med pakken (hvad de altså ikke havde), så var det jo bare at vente til næste dag og jeg var jo lidt utålmodig efterhånden:-)
   Tak:-) Jeg glæder mig også til at komme i gang med at klippe i det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 12. Kan kun tilslutte mig I andre!
  Nogle gange ryger der bare en seddel i postkassen, andre gange bliver pakken lagt i garagen.
  Det sidste er helt fint - det første GRRRRRR!!
  Godt du fik det lækre stof her til weekenden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Utroligt at der er så mange der har den oplevelse - det er da underligt. Men ja, det var dejligt at jeg fik det til weekenden.
   K.h.
   Christina

   Slet
 13. Jeg har ikke haft problemer.. Hvis jeg var dig, så ville jeg ringe ind og brokke mig, så det postbud der har din rute kan få en skideballe.
  Jeg har selv været postbud, og det er strengt forbudt at smide anmeldelser i postkassen, uden at have forsøgt at afleverer den personligt! :)

  SvarSlet