tirsdag den 19. juni 2012

Sten, saks, papir...

....eller i mit tilfælde nok nærmere lim, saks, papir. Jeg har nemlig lavet min første sættekasse og den skal hænges op på Carlas værelse - i sættekassen skal blandet andet bo en lille fugl sammen med en meget gammel elefant, men dem må I se en anden dag, for jeg har endnu ikke fået taget billede af dem.

I første omgang et billede af sættekassen inden den er taget i brug....den blev måske lidt for lilla, men da der er så mange farver på Carlas værelse efterhånden, synes jeg egentlig, det er meget godt, at den ikke blev så spraglet, som jeg først havde satset på.

Jeg har selvfølgelig købt en reserve, hvis nu Emil mente at han også burde have en - det mente han så og jeg regner med at lave den i weekenden....han har bestilt en grøn version og når man er en dreng på 5 år, er det vist lidt en anden stil end sommerfugle, bambi og engle.

8 kommentarer:

 1. Den er slet ikke for lilla. Den er bare super fin!

  SvarSlet
 2. Flot, det er den da. Skal Emils saa vaere groen med roede traktorer?????

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Den bliver lysegrøn og så har jeg noget tapet med dyr på, noget grønt papir med ænder og så skal der nok nogle robotter på også. Måske en enkel dinosaurus - jeg glæder mig til at lave den.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Den er super flot! Sødt med Bambi i midten :-)
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det bryder alt det lilla lidt og så er der jo bare noget med bambi:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Ih vil super gerne have det stof!!!
  Sender dig lige en mail i morgen :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du bare - hvis du kan nå at sende mig en mail senest kl. 12, så kan jeg allerede sende det i morgen, men ellers sender jeg det bare torsdag.
   K.h.
   Christina

   Slet