søndag den 3. juni 2012

Amagerhylde i brug

Det er blevet så fint på Carlas værelse med den amagerhylde, jeg viste frem i et tidligere indlæg, så I skal lige se resultatet efter den er hængt op. Synes det er meget vellykket og håber, jeg snart finder endnu et lille møbel til værelset - evt. en lille kommode eller et lille skab - jeg må vist på tur i genbrugsbutikkerne.Og denne lille fugl er så fin! Jeg kan huske, jeg legede med den i mine bedsteforældres hjem - heldigvis havde min mor gemt den, og nu bor den hos os.

8 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den bare sød. Havde slet ikke fanget du havde malet en sættekasse. Den er SÅ yndig... Og altid dejligt med legetøj som man husker fra sin egen barndom;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu et fund fra den lokale genbrug - synes selv jeg gjorde et kup:-) Ja, det er så hyggeligt, når det er noget man selv har leget med - glæder mig også til at gense mit gamle dukkehus, når Carla bliver gammel nok til at lege med det.

   Slet
 2. Hvor er den fin - dejlig farve... og sød lille fugl ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg er også lidt pjattet med den farve. Den blev købt til at male en gammel trædukkevogn, men den passer også fint til hylden, synes jeg.

   Slet
 3. Hvor er den bare fin...min yndlings farve er jo lyse grøn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Som du kan se, er jeg også glad for grøn, så der kommer helt sikkert mere grønt på bloggen i nærmeste fremtid.

   Slet
 4. hvor ser det fint ud, skønt at din mor har gemt noget af det du selv legede med som barn så det kan gå i arv til dine børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte. Det er jeg også rigtig glad for - jeg har også nogle af de dér gamle klods-puslespil - det ene er tilbage fra min mors barndom.

   Slet