tirsdag den 5. juni 2012

Noget om huse

Der findes parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse, sneglehuse, gearhuse og små træhuse, som man selv kan lave! Lige for tiden er jeg ret pjattet med sidstnævnte.

Det er første forsøg, og jeg kan godt se, at de ikke er helt så skarpe, som dem man kan købe, men jeg synes de er blevet dekorative og det generer mig ikke, at de ikke er malet helt perfekt eller at huset er en smule skævt. Bemærk lige at jeg udvidet den lille by med et enkelt hus med ensidig taghældning.

Hvor er det godt, at man er ansat i et værktøjsfirma, som har det rette udstyr til den slags projekter, og en sød kollega, der gider at styre saven:-)
16 kommentarer:

 1. De er fine, får helt lyst til at prøve selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan jo sagtens sige at det var nemt, når jeg kun skulle sige hvordan de skulle se ud, derefter slibe og så svinge en pensel:-)

   Slet
 2. De er da super fine:-) Er også glad for min tømrermand, når jeg skal lave sådanne projekter:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det kan jeg godt forstå du er! Jeg må klare mig med en kollega, men så er det heldigt at han er så hjælpsom:-)

   Slet
 3. Åhh kommer helt til at savne min far ;O)
  Havde han levet endnu, ville han gå igang med det samme hvis han havde set dem her.

  Mona

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne huse. Dejligt med flinke kolleger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Nu er de placeret i vindueskarme to forskellige steder, og det ser hyggeligt ud. Jeg har nogle rigtig søde kolleger!
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Jeg har også overvejet, at gå i gang selv.. men nu kommer jeg da lige i tanke om, at min storebror jo er møbelsnedker, han må vidst sættes igang med, at hjælpe sin lillesøster :) Det er en fin lille by du har lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeeeej, hvor er du heldig! Du kan da garanteret lokke ham til at lave alt muligt lækkert!!! "Vi" mangler en drejebænk på mit arbejde, for jeg havde flere idéer, men fik at vide at det var liiiiige ambitiøst nok:-)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Fede huse. Manden er lige blevet færdig med at sætte hylder op på Emmas værelse, så nu kan han da sagtens få et saveprojekt ikk.
  Vi har faktisk træ i rette tykkelse liggende. jubiii

  SvarSlet
 8. Fede huse. Manden er lige blevet færdig med at sætte hylder op på Emmas værelse, så nu kan han da sagtens få et saveprojekt ikk.
  Vi har faktisk træ i rette tykkelse liggende. jubiii

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige hvorfor din besked kommer tre gange, men tak for din kommentar:-) Du må sætte manden i gang for det tog næsten ingen tid - håber du vil vise det på din blog, hvis du får lokket ham til det.

   Slet
 9. De er bare super fine, Christina - og jeg synes kun det er charmerende, at der er lidt skæve vinkler:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - mange tak. De er bare meget autentiske....der findes jo huse med skæve vinkler....f.eks. vores:-)

   Slet