mandag den 4. juni 2012

Årets første bloomers

Den første dag tilbage på arbejdet er klaret, og det var dejligt at være tilbage hos mine søde kolleger, selvom jeg selvfølgelig har savnet Carla.

Jeg har syet Carlas første bloomers - de er syet af stofrester og jeg synes disse prints fungerer godt sammen - Liberty er altid et hit i min verden (og jeg er kommet til at bestille lidt mere, som forhåbentlig er på vej med posten).

Der er klippet to par mere....næsten ens og ja, det var en fejl, men jeg - som mener jeg er virkelig god til at multitaske - forsøgte at klippe et par bloomers imens jeg talte i telefon....det betød at jeg endte med at klippe to højre ben, hvilket er meget upraktisk....så måtte jeg jo klippe to venstre, og nu bliver det så til to par i stedet for et.

Så er det nu, man sidder og satser på at ens mand ikke læser med, når man helt ærligt godt kan have en tendens til at blive LIDT spydig, når manden ikke er i stand til at tage imod en besked, imens han fylder i opvaskemaskinen:-)


21 kommentarer:

 1. Smiler - Kender det alt for godt.

  SvarSlet
 2. Sikke fine de er ;0) hvor har mønsteret fra? Er det minimeres bukser du har forkortet.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Mønstret er fra Ottobre 3/2011. Deres version er dog med volanger og foer og det sprang jeg lige over. Synes egentlig det ser sødt ud med volanger, men de er vist pænest hvis de laves på en overlocker....som jeg så ikke har.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Hihi, ja schhhhh, det siger vi ikke til nogen tihi, men kender det kun alt for godt. Tak for et herligt grin, og sikke nogle skoenne bloomers.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg ikke er alene i verden:-) Og mange tak.

   Slet
 4. Jeg har for længst erkendt at jeg ikke kan multitaske ; )
  Men fine bloomers - og to par er vel dobbelt så fint så ; )

  PS! Skal du ikke af med det der robot-noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har jo ret - dobbelt så fint;-)
   Er det mit robot-stof fra Malika og Rosa?

   Slet
 5. Årh, jeg kunne have gjort det samme (er også sket - var bare ikke heldig at have stof nok til at kunne sy to par bukser...øv, øv).

  Smiler af din bemærkning omkring manden...men helt ærligt, sker det ikke oftere at de har "glemt" en besked end vi klipper to ens ben? ;o).

  Rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia - du har jo fuldstændig ret! Det er trods alt første (og forhåbentlig eneste) gang jeg har kvajet mig med to højre ben og lad mig bare sige at det med at "glemme" jævnligt sker for manden.

   Også god aften til dig....noget helt andet; en fra min mødregruppe syntes min pude med børnetegning var fantastisk, så mange tak for inspirationen;-)

   Slet
  2. Så var det jo ikke kun mig, der synes du var kommet godt fra det ;o).

   Kh. Pia

   Ps. Robotkoderne er væk - tak :o)

   Slet
 6. Hvor er de fine, Liberty er jo bare så dejligt til de små piger (og deres mødre). Tak for din hilsen på min blog, jeg er straks blevet fast læser her. Sjovt at vores børn hedder det samme, min datter er bare med K!Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til. Carla/Karla-piger er frække, søde og dejlige piger.

   Jeg har også meldt mig som læser hos dig og blev læser nummer 101 - det så ellers så fint ud med 100 læsere, men jeg meldte mig nu alligevel:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. De er bare SÅ fine! Har selv købt stof til et par til Luna Marie. Og dejligt, at 1. arbejdsdag gik godt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - god fornøjelse med at sy dem...jeg synes det var et dejligt overkommeligt projekt og glæder mig til at sy de næste. Ja, det var rart at det gik godt med arbejdet...og så en fridag i morgen - det er lige til at klare:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Årh de er fine Christina. I øvrigt tror jeg det der menes med robot, er den der kode man skal taste ind for at svare. jeg ved det ikke, men det er et bud ;-)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænk - sådan en vidste jeg ikke jeg havde, men jo, den vil jeg da af med, men hvordan gør jeg det???

   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Nu TROR jeg at den irriterende robot er væk, men er der en der vil være sød at teste:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Test test, dette er en test... Vender lige tilbage med svar om robotten stadig er her...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er VÆK, åh så dejligt :-)

   Slet
  2. wuhuuuu - dejligt at slippe for.
   K.h.
   Christina

   Slet