torsdag den 7. juni 2012

De gratis glæder

Imens jeg havde barsel, genopdagede jeg glæden ved at gå på biblioteket....og glæden blev ikke mindre af, at man på den måde fik adgang til en masse lækre mønstre ganske gratis. Bladene er afleveret forlængst, og min barsel er nu slut, men jeg nåede heldigvis at tegne nogle af mønstrene af.

Det sidste mønster, jeg har afprøvet, er disse haremsbukser til Carla - de er str. 1 år, så det varer lidt tid inden de passer, men jeg synes de ser søde ud, og jeg kan godt lide, at de har manchetter forneden i stedet for rib eller elastik - dejligt med lidt variation (når man som jeg har sat elastik i de fleste bukser). Denne gang blev de syet af et dynebetræk, men jeg afventer nye forsyninger fra Malika og Rosa, så måske skal der laves et par mere, når jeg har modtaget mit fine stof.

Mønstret er fra Symagasinet 09/2011 og bukserne er nemme at sy.


6 kommentarer:

 1. Meget fine - sikke produktiv du er;0)
  Jeg klippede til lidt i går aftes, men kom ikke videre. Håber at nå lidt i aften...

  SvarSlet
 2. Jeg er virkelig gået i krea-mode, men ville ønske at døgnet havde flere timer, for jeg kommer lidt for sent i seng:-) Idag har jeg fået nyt stof med posten, så jeg kan næsten ikke vente med at finde ud af hvad det skal bruges til:-) Glæder mig til at se hvad du får lavet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. De er rigtig søde! Jeg har syet mange ting efter mønstre fra biblioteket, det er fantastisk dejligt at nogle ting stadig er gratis.
  Hav en dejlig aften
  Anne-Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Jeg kunne bruge timer på et bibliotek og jeg har også lånt en hel del blade og bøger efterhånden, så nu er det bare med at få mønstrene afprøvet.
   Også en dejlig aften til dig.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Tak for tippet - måske jeg skulle smutte forbi biblioteket - der har jeg godt nok ikke været i flere år - vel nærmest siden studietiden... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du gøre - det kan varmt anbefales! Jeg lånte bøger, symagasinet og Burda og synes der var en masse fine ting. Og ligesom dig havde jeg heller ikke været der siden jeg gik i skole:-)
   K.h.
   Christina

   Slet