fredag den 28. februar 2014

Til mig selv: slimfit og pufærmer

Så er blogudfordringen "til mig selv" ved at være slut (husk at jeg kører copycat-tema på bloggen i marts), og jeg har virkelig fået tilføjet noget til min garderobe. (Der ligger faktisk en bluse og to kjoler i sykurven....halvfærdige projekter. Og derudover mangler jeg at tage billeder af en anden kjole jeg fik syet i februar).

Her er det en kjole syet efter et udgået mønster fra Stof & Stil, syet i stof fra Stof & stil.....den er ret stram (hvilket også er meningen, men jeg er ikke helt god til så stramme kjoler), men jeg er altså pjattet med de ærmer og jeg synes egentlig også at kjolen er rigtig fin.


13 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg er også vild med de ærmer - de giver bare lige det lille "dét". I øvrigt ligner den rigtigt meget den himpsegimse har lavet :-)

  SvarSlet
 2. åh.. det mønster der... jeg går og overvejer hvad det skal være for noget stof mens jeg syr alt muligt andet... Elsker nemlig også de ærmer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønstret render jo ingen steder og nu er du jo kommet i gang med at sy til dig selv, så måske ser vi snart din version af sådan en kjole her:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. ja valget ligger mellem den og 2 andre kjoler som næste projekt.

   Slet
 3. Har lige sikret mig mønsteret i stof og stil til en skaldet 10'er, så skal da have lavet mig en ting eller to med seje ærmer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at du fik fat i det. Jeg er rigtig glad for mønstret selvom det dér slimline ikke lige sidder så godt på mig lige for tiden - men det kommer!
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Det er en super fed kjole. Men hvad hedder model nummeret? Måske er jeg heldig hvis jeg kan finde nogen der vil sælge det brugt, nu hvor man ikke kan få det længere.

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak. Den kan også laves som bluse. Mønstret hedder 23042 og du kan være heldig at få fat i det hos Stof & Stil til kr. 10 stadigvæk - de har det stadig (nogle steder).
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Ihh hvor er den fed og når jeg ser på den, så får jeg virkelig lyst til at komme i gang med at lave noget til mig selv også, men der er lige 110.000 andre projekter der skal færdiggøres først, men det kender du sikkert alt til ;)

  SvarSlet
 6. I mønsteret står der man skal have skulderpuder i! Har du gjort det, eller fungere det fint uden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke skulderpudder i. Heller ikke når jeg har syet bluser efter det mønster og jeg synes det fungerer helt fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Hej alle I dejlige og kreative piger. Der skulle vel ikke være en af jer der havde lyst til at tegne et mønster til mig, som jeg så kan købe. Det håber jer :-)
  Hav en skøn weekend og pas på jer selv. Knus Rita.

  SvarSlet