tirsdag den 11. februar 2014

Månedens nye mønster februar: nem kjole med grafisk mønster

Jeg får virkelig syet noget til mig selv i øjeblikket og tidligere i dag fik jeg i løbet af en time sorteret alt mit strækstof og lagt det pænt på hylderne, og jeg fandt jo stof jeg havde glemt jeg havde, så lige nu har jeg masser af projekter i tankerne.

Blandt andet skal jeg have syet flere af disse kjoler. Månedens nye mønster i februar er denne meget nemme kjole. Mønstret er fra Symagasinet, men jeg kan desværre ikke huske om det er fra april 2011 eller april 2012. Kjolen er jo helt enkel, men det er netop det jeg godt kan lide ved den, for så kan man lege lidt mere med stofvalget. Denne er syet op i lækkert strækstof fra Stofdepotet.

Jeg har ændret lidt på originalmønstret, da jeg (igen) havde fået tegnet mønstret af i en for stor størrelse, så jeg har syet den ind og tilføjet en rib i halsudskæringen.

Udover at være månedens mønster er den jo også til-mig-selv:-)
5 kommentarer:

 1. Hvor skønt med nye kjoler til sig selv.
  Jeg har også haft kig på det stof fra Stofdepotet, men har en ide om at jeg liiige skal se hvad der ligger på hylderne inden jeg køber mere.
  (Men da mit lager ligner dit, så mangler jeg jo.....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - ja, så mangler du virkelig stof.....efter jeg har ryddet op på hylderne har jeg købt 26 meter mere:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Det er altid dejligt med nyt tøj. Da jeg ikke mangler stof pt. så holder jeg mit væk fra Stofdepotet, men håber at der snart smutter nogle meter på en sy weekend :)

  SvarSlet
 3. Lækkert stof... det kunne jeg godt se i en pencilskirt til mig selv. Og dejligt at få ryddet op i stoffet. jeg gjorde det selv for et par uger siden og det er jo bare så skønt!!. Dejligt at du får syet til dig selv. Og jeg glæder mig til de næste skønne kjoler.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 4. Symagasinet er ikke helt tosset. Dejlig kjole du har faaet lavet og skoent stof. Det fede med de enkle modeller er at de er saa meget nemmere at "lege med".

  SvarSlet