lørdag den 8. februar 2014

Dovnedag

Her har vi virkelig ikke lavet særlig meget i dag og det har været rigtig dejligt. Man kunne så forestille sig at vi virkelig har hygget os, men jeg synes at der går lige lovlig meget diskussionsklub i den imellem mig og Carla for tiden - hun er simpelthen så strid, at det overrasker mig den ene gang efter den anden.....især fordi det som regel er mig det går udover.

Hun svarer f.eks. kun når det passer hende, nogle dage gør hun også kun hvad der passer hende, og hvis man siger nej til et eller andet hun gerne vil eller vil have, kan hun finde på at stikke i et hyl. Jeg siger til mig selv at det er en fase, en fase, en fase, og samtidig glæder jeg mig trods alt over at vi ikke længere er i den fase, hvor vi kunne bruge timer på at få hende til at sove om aftenen - så kan jeg bedre leve med det andet. Mon ikke det er helt normalt, når man er 2 år???

Udover at diskutere med Carla har jeg lavet lidt øreringe til mig selv i dag, bagt vafler og kanelsnegle, handlet til de næste dag, købe fastelavnskostume til Emil og mønsterpapir til mig (jeg købte ikke andet!) og det blev også til en hurtig tur i Søstrene Grene.

Her nogle billeder af den lille Drama queen iført baggy pants efter eget mønster - jeg synes de fungerer godt til hende.

God lørdag aften til jer.
12 kommentarer:

 1. hun er ikke til at stå for og bukserne er så fede.
  - Jo tror det er helt normalt, dejligt at høre at andres børn også er sådan :D
  Knus M

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det er dejligt med noget opbakning:-) Godt at høre at hun er hel normalt;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. :-) herhjemme tror jeg at djævlen har besat Casper :-( i går legede Kaja med noget som han ville lege med. Så gik han hen og hentede låget til en kasse og smækkede i hovede på hende. han lytter på ét nej og så griner han og fortsætter.

  Men lige pt siger jeg vil mig selv... Åh hvor er jeg heldig at have 2 raske børn. For en jeg kender har lige fået af vide at deres lille nye prinsesse ikke bliver 2år. Så sætter man pludselig pris på det man har, også selvom de ikke altid er så søde som vi ønsker

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er da en værre bandit! Men jeg kunne nu ikke lade være med at grine lidt alligevel. Hver aften siger Casper og jeg også til hinanden at vi er så heldige at have to sunde og raske børn. Det andet er jo ikke til at bære. Pyha, hvor må det være hårdt. I den sammenhæng betyder lidt trodsig opførsel jo ingenting.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. "Det er bare en fase. Det er bare en fase. Det er bare en fase. Det er bare en fase. Det er bare en fase. Det er bare en fase. Det er ..." og sådan bliver du bare ved at messe inde i hovedet. På et tidspunkt holder det op igen. Carla's stride opførsel og dit mantra inde i hovedet. Ved ikke hva der stoppr først - men du bliver skør af begge dele. Er det loose-loose? :-D
  God søndag! ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Liv:-):-):-) Jeg vil fokusere på de dage (timer) der går godt. Heldigvis er det stort set kun mig hun er sådan over for, så det er nok en eller anden magtkamp imellem os, der lige skal klares (som jeg naturligvis vinder;-)).
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Jeg elsker dovnedag:-) Og I er alt andet end alene om den fase. Her har vi også sådan en lille hustyran for tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg faktisk glad for at høre....selvom det selvfølgelig er synd for jer at I også har en hustyran;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor er hun dejlig - på billeder kan man ikke se stædigheden ;)

  Og så er det bare så hyggeligt at se det fine dukkepuslebord med stoffet herfra - det er bare helt perfekt til det projekt.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige så stædig hun er, lige så sød og kær er hun heldigvis også:-) Jeg har ikke selv købt stoffet hos dig, men det kan da sagtens være at det er fra dig. Jeg kunne ikke stå for det puslebord.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Uhh hvor lyder det dog bekendt. Havde også lidt sådan en fase da hun var 2, men ikke noget i forhold til det vi har nu. 4 år - puha hun er strid. Men ja jeg siger også - det er bare en fase - det er bare en fase. ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - så ved jeg hvad jeg kan se frem til, når hun bliver 4;-) Håber det snart går over hos jer!
   K.h.
   Christina

   Slet