mandag den 24. juni 2013

To do - ta da: papegøjekjole til Carla

Intet nyt her fra - I har jo faktisk set denne kjole før, men det var da jeg ikke kunne beslutte mig til hvordan ærmerne skulle afsluttes - det endte ganske enkelt med en oplægning og jeg er godt tilfreds med resultatet.....det samme er Carla.

Jeg synes det er så fedt at fremtrylle et stykke tøj af en gammel dug, man har fundet i genbrugsbutikken.....husk i øvrigt at jeg har genbrugstema på bloggen den 1.-14. juli.4 kommentarer:

 1. Synes du er noget sej med din to-do liste, og ikke mindre med ta-da listen :-)
  Super lækker kjole til Carla.
  Jeg er ved at planlægge genbrugsindlæg, og har overvejet om jeg ikke er nødt til at lave nogle definitioner, fx at arvegods også er en form for genbrug :-)

  SvarSlet
 2. Mange tak Ketty. Ih hvor jeg glæder mig til genbrugsindlæg - ja da - arvegods er helt sikkert også genbrug!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Jeg er nød til at sige det, selv om det efterhånden er sagt mange gange, men hvor er det imponerende alt det du når. Meget inspirerede at læse/kigge med. Jeg glæder mig til dit genbrugstema. Der må også være ideer at hente.
  Kh Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine projekter er som regel ikke så komplicerede, så jeg kan nå en del på kort tid:-) Mange tak for de pæne ord - det gør mig rigtig glad og så håber jeg virkelig at genbrugstemaet bliver godt.
   K.h.
   Christina

   Slet