fredag den 21. december 2012

Juletræet med sin pynt

Vi er sent ude i år og har endnu ikke anskaffet juletræet - jeg havde ikke lyst til at have det stående i stuen imens vi holdte fødselsdag for drengene fra Emils klasse, men idag skal det være - hele familien tager på en lille udflugt til en lokal juletræs-sælger.

Her lidt billeder af vores tidligere juletræer - desuden også af min mors juletræer et par år hvor vi har holdt jul hos hende; hendes er pyntet med så mange fine gamle ting, som f.eks. glaskugler, flettede hjerter, trommer, flag og piberensernisser i toppen, men bemærk især den smukke hvide stjerne.

Vores har egentlig ikke ændret sig så meget igennem tiden, da jeg er rigtig glad for vores pynt og derfor kun har udskiftet lidt undervejs. Jeg er især glad for de buttede engle, men der er også en del af pynten der betyder meget for mig, fordi der er minder ved det.

Rækkefølgen af billederne passer overhovedet ikke, men blogger ville ikke som jeg ville.
 
 10 kommentarer:

 1. Rigtig god juletræstur til dig og din familie. Jens og Liva hentede vores i går, men det må stå på altanen ind til i morgen, hvor vi har masser af tid til at pynte og hygge. Søde Christina, nu må du have en dejlig jul og så skal du have tak for dine altid søde kommentarer, som gør det rigtig sjovt at blogge :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det hyggeligt med Liva og Jens. Tak for de søde ord - blogland har overrasket mig så positivt....jeg har "mødt" kvinder, der oser af positiv energi og du er helt sikkert en af dem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor skægt - har lige taget et billede af vores juletræ og tænkte på at lave et indlæg med den samme overskrift som dit :o) Jeg er ligesom dig er vild med de buttede engle ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan nå det endnu:-) jeg vil da meget gerne se jeres juletræ. ja, de engle er altså søde. Carla piller dem også af træet hele tiden.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Rigtig fine træer :) jeg tror den hvide topstjerne er den samme som min mor har haft gennem mange år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt at det er den samme stjerne. Jeg har altid syntes at den var noget ganske særligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Sikke nogle fine juletræer i har haft.. Og hold op der er mange gaver under det ene træ :-)
  God jul til jer!
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. ja, der var virkelig mange gaver...det var ikke kun til os:-) Vi holdte jul med en del mennesker den jul, så det var fyldt godt op under træet.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Sikke nogle fine fine juletræer.. :) og englene er da også bare for kære!:)
  Dejlig juleweekend til dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak tak. Jeg er også glad for englene...tror egentlig bare de er købt i et supermarked engang.
   K.h.
   Christina

   Slet