torsdag den 27. december 2012

Hjemmegjort er velgjort

Her har vi også været heldige at få hjemmelavede gaver - Carlas har jeg endnu ikke taget billede af, men Emils skal I se; varmebrik med fin tegning af Emil og Carla...Carla sidder på en blomst:-) Ugle-lysestage malet med alverdens farver samt et kunstværk malet med glaskugler - det skal helt sikkert rammes ind og hænges op.
Vi har desuden også været så heldige at min kusine har lavet en hjemmelavet gave til Carla - en virkelig fin hæklet pude, og på trods af at der også lå legetøj under træet til Carla var det uden tvivl puden, der var det største hit.
10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle herlige gaver. Det er første gang vi har fået hjemmegjorte gaver fra spilopperne i år. Det er helt specielt. Jeg er ret vild med den pude. Det er der vist ingen tvivl om at Carla også er :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig noget helt særligt at få hjemmelavede gaver fra børnene - jeg elsker det! Emil kunne næsten ikke vente på at vi pakkede op og den ene fik vi inden vi spiste;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor sødt - sikke en fin pude!!
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også puden er fin og er jo glad for at andre mestre hæklingens kunst, når jeg selv er så laaaaang tid om at komme i gang.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Sikke nogle skønne sager - lækker lækker pude.. Jeg fik lige pludselig en ny idé til mine doilys.. :)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare kær, rumpen lige i vejret ;O)
  Uglen har jeg også lavet med mine dagplejebørn, den er rigtig sød.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona - hun skubbede sig frem på gulvet med rumpen i vejret og hovedet på puden:-) Jeg synes også uglen er sød - den skulle vi pakke op inden maden, for så kunne den jo pynte på bordet og det havde Emil selvfølgelig ret i.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Skønne gaver du har fået, der er bare ikke noget så skønt som gaver fra ens børn.
  Den hæklede pude er super fin og Carla synes vist det samme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver også glad når vi får hjemmelavede gaver og jeg værdsætter også at Carlas dagplejemor har kastet sig ud i julegaveprojekter med så små børn. Har også set at du har fået fine gaver!
   K.h.
   Christina

   Slet