søndag den 16. december 2012

Børnefødselsdag

Jeg ved godt at der har været usædvanligt stille på bloggen, men det er egentlig ikke fordi jeg ikke laver noget - det er bare ikke så kreativt.

Fredag stod den på julefrokost på arbejdet og igår var jeg måske liiiige en lille smule træt efter at være kommet i seng kl. 4.30, og så var der også lidt forberedelse til idag, hvor vi har holdt fødselsdag for Emil.....12 drenge til frokost og derefter muffins og kagemand. Det gik over al forventning og tanken var langt værre end virkeligheden:-)

Nu er vi alle trætte og glade efter en dejlig dag, og vi ser frem til at fejre Emil igen på torsdag, hvor det er hans rigtige fødsesldag.22 kommentarer:

 1. Hyggeligt med sådan en børnefødselsdag!! Og dejligt at det gik over forventning;) Hehe... Hvad mon de fik til frokost? Er det frugt stænger som ligger på bordet?:) Dejligt ser det ud...:)

  SvarSlet
  Svar
  1. De fik spyd med agurk, cherry-tomater og frikadeller og der til gulerodsstave, og de spiste MEGET mere end jeg havde forventet:-) Flere af drengene spiste 4 spyd.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Vi har også haft huset fuld af små drenge og piger i dag....og havde heldig vis samme oplevelse om jer. Hvorfor mon man altid frygter det værste?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde frygtet at de ikke kunne underholde sig selv, men det største "problem" var at få dem til at sidde stille ved bordet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Det ser ut som en riktig hyggelig bursdag - flott kake! Jeg har også ei med fødselsdag i desember, men hun ble bare 2 år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt med endnu et decemberbarn, selvom mange synes det er så synd for Emil at han har fødselsdag i december...indtil videre har det ikke været noget problem.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Svar
  1. Tak Karina - det var det også. Men det var nu også hyggeligt da de var blevet hentet:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Dejlige billeder, og hvor ser det hyggeligt ud:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min store, trætte dreng:-) Emil var glad og tilfreds, så det var dejligt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Svar
  1. Mange tak - jeg synes tiden flyver afsted.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Stort tillykke med ham! Forhåbentlig kunne du mere end min mand kunne i går efter fredagens julefrokost ;-) Men der er nu ikke noget som en god fest, vel? Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - jeg var overraskende frisk = ingen tømmermænd:-) Meeeeen med fare for at lyde gammel kan jeg altså godt mærke det når jeg først er kommet i seng kl. 4.30.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Svar
  1. Mange tak - jeg glæder mig sådan til at fejre ham rigtigt på torsdag.
   K.h.
   Christina

   Slet
 9. Tillykke med din store dreng. Som tiden da bare går. God det først var i går fødselsdagen var, for man skal ikke underminere en god julefrokost ud på den mørke morgen :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - du har HELT ret Line. Jeg havde ikke være i stand til at holde børnefødselsdag om lørdagen:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 10. Tillykke til Emil - sikke han ligner dig Christina...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eline. Og ja - det gør han virkelig og har gjort det siden han var helt lille. Jeg tror mest det er øjnene.
   K.h.
   Christina

   Slet
 11. Det må være helt vildt at have så stor en dreng!:) Tillykke med ham på torsdag:) Mon han ligner sin mor ligeså meget af 'sind' som i udseende?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også det er vildt! Jeg synes han ligner mig på mange måder...også af sind:-)
   K.h.
   Christina

   Slet