tirsdag den 29. september 2015

To do - ta da: lidt blandet....

Der er nu én dag tilbage af to do - ta da, og jeg tror ikke, jeg når det hele fra min liste. Jeg mangler stadig en kjole til Carla, men alt andet er færdigt......så hvis jeg er lidt effektiv, kan jeg sy den færdig i morgen, når jeg har hentet Carla fra gymnastik.

Der lå egentlig to t-shirts til reparation i sykurven, men den ene så altså så slidt ud, at den endte med at blive smidt ud.

Nå, men jeg lavede lige en slutspurt:

Kjole til mig selv; stof fra Stof 2000 og mønster fra bogen Kærlighed ved første sting. Jeg er ikke helt tilfreds - den er for stor i taljen selvom jeg har taget en del af i forhold til det oprindelige mønster, så den skal lige rettes til....igen.


På to do listen stod der 3 par shorts, men det ene par viste sig at være et par knickers - det kunne jeg jo ikke huske så mange måneder efter, at jeg havde klippet dem:-) Stof fra Stof & Stil og mønster fra minikrea (ballonbukser - som jeg bare har kortet af).
Reparation af sømmen på Emils hjemmesyede T-shirt (syet af Caspers gamle t-shirt).


Denne søde kjole har Carla arvet fra mine niecer, men jeg tror Sophie (yngste niece) har været lidt for kreativ og har fået tegnet lidt på kjolen - det er nu skjult bag en hæklet blomst (det er ikke mig, der pludselig har fået talent - min dygtige kusine har hæklet til mig).Sidst men ikke mindst fik jeg færdiggjort de ternede shorts til Carla....jeg håber, at hun kan passe dem til næste sommer - ellers ryger de videre til en mindre model. Mønstret er mit eget, og de er syet af et babybetræk fra genbrugsbutikken.6 kommentarer:

 1. Hvor har du bare været flittig - igen!! :)

  SvarSlet
 2. Hold fast hvor har du været flittig og iøvrigt frisk valg af stof til Megankjolen, den syede jeg også i sin tid, men må nok erkende, at jeg desværre ikke har fået brugt den så meget, som jeg gerne ville.

  SvarSlet
 3. Sikke en masse du har nået :-)
  Jeg har stadig et par ting på listen. Det er ok, gider ikke stresse over det :-) er glad for det jeg har nået - som helt sikkert er mere end jeg normalt ville få gjort :-) overvejer om jeg skal lave en ny liste i oktober
  Kh Christina
  Og PS du er velkommen til at grine. Det gør jeg selv :-) det er ikke ret lang tid siden, jeg lavede samme nummer - I BILKA !!! Herhjemme har vi joket med, at jeg lige skulle have snuppet et par armbøjninger. Og sagt til dem det kiggede på mig : " hey - hvor mange kan du tage "
  Glemte det desværre, da jeg lå der anden gang. Det er skoenes skyld. Det ved jeg bare og de er røget i skralderen ;-)

  SvarSlet
 4. Hold op, hvor har du været effektiv i september og har da nået vildt mange ting. Min liste er stadig lang, til gengæld har jeg nået en masse ting, som ikke stod på listen... mon ikke det går lige op ;-)

  SvarSlet
 5. Dejligt lige at få strøget noget mere fra listen :-) Skøn kjole, men ærgerligt at den skal rettes til...

  SvarSlet