fredag den 17. april 2015

Min første wallsticker

Så blev her lige lidt stille igen - alt går godt, men jeg bruger RIGTIG mange timer på arbejdet, og så er der jo noget andet, der må nedprioriteres for at få enderne til at mødes. Nu er jeg ved at være ude på den anden side, så nu bliver der også tid til andet end arbejde.

Blandt andet kan man jo bruge tiden på at kigge på fine wallstickers lige her hos Wallstickerland. Jeg synes de har et rigtig fint udvalg, og det var altså svært at vælge. Under alle omstændigheder var jeg nødt til at begrænse mig, for vi har ikke så meget egnet vægplads.

Jeg endte med at bestille disse fine mælkebøtter til væggen i stuen, og jeg er rigtig godt tilfreds. Hurtig levering, nem at sætte op (også for en nybegynder som mig), og jeg synes at resultatet er rigtig fint.
Nu har jeg jo fået smag for det, så jeg tror at jeg skal have bestilt en til kontoret. Jeg overvejer om det skal være denne her. Eller måske denne her.

Wallstickerland er så søde, at de er gået med til at sponsere en giveaway på bloggen, så følg med i starten af næste uge, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort til en wallsticker fra Wallstickerland.

God weekend.


3 kommentarer:

  1. Hvor er den smuk Christina, men du ved jo vidst også godt, at jeg elsker mælkebøtter. Iøvrigt hvor hænger bambi tegningen fint ;-)
    Rigtig god weekend

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare fin... :-)

    SvarSlet