fredag den 26. september 2014

Bloganbefaling: KakTusser

Så blev det fredag - jeg glæder mig til weekenden hvor vi skal til 70 års fødselsdag i familien. Udover det og Emils karate på søndag, så er der INTET på programmet.

Jeg håber desuden på at komme i gang med træningen igen, da der desværre har været en ufrivillig træningspause pga. at jeg i tirsdags fik bortopereret noget hudkræft (ikke aggressivt) og et modermærke og efter strenge ordrer fra den flinke læge, skal holde mig bare en lille smule i ro - i morgen vil jeg forsøge mig med en løbetur.

Nu skal det ikke handle om mig - en bloganbefaling her fra - kender I Anja med bloggen KakTusser? Anja er rigtig kreativ...hun kan både hækle, sy og meget andet, og så synes jeg hun laver nogle rigtig fede ting. Desuden virker Anja bare virkelig sød og nede på jorden - det betyder også noget for mig, når jeg følger en blog. Anja er rigtig sød til at dele, så tjek også hendes DIY´s.


7 kommentarer:

 1. Rigtig god weekend Christina. Jeg håber du får en dejlig fest og tak for bloganbefaling Anja følger jeg skam allerede ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg tager mig en kigger. Rigtig god week-end.

  SvarSlet
 3. Glæder mig at den ufrivillige træningspause er ved at være ovre - god weekend til dig og dine! :)

  SvarSlet
 4. Det er også en blog som jeg er rigtig glad for at følge :D
  Super lækker inspiration og venligt væsen :)

  SvarSlet
 5. Anja er simpelthen skøn og dejlig:-):-)

  SvarSlet
 6. Ih altså Christina hvor det varmer at læse dine flotte ord. Er så glad for at kunne inspirere andre og samtidig hjælpe mine læsere på vej med mine diy`s. 1000 tak for indlæget og fordi du også virker til at være helt nede på jorden ; )
  Blogland er et dejligt sted.
  Kæmpe knus fra Anja.

  SvarSlet
 7. Tak for anbefalingen! Jeg følger også Anja... nu ;)

  SvarSlet