fredag den 18. april 2014

Hello Kitty

Carla er af uforklarlige årsager blevet stor fan af Hello Kitty og hun har én kjole og ét sæt nattøj med hello kitty. Så da jeg så at man kunne få jersey med Hello Kitty, var jeg da nødt til at købe det i tre forskellige farver.

Her er den ene kjole - syet efter minikreas raglanbluse-mønster. Jeg har valgt mønstret på kjole og har forlænget det lidt, da den ellers er lige kort nok til Carla.13 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke der er noget at gøre, det er en del af deres udvikling- hallo kitty til pigerne og cars til drengene;)

  Men fin kjole du har fået syet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nok ret og skulle vi ikke komme ud for noget værre, så går det jo nok;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Synes nu katten er lidt sød - måske fordi jeg er drengemor ;o)

  Har du også ændret i hals-åbningen? Synes min udgave blev for stor i halsen da jeg syede minikrea-kjolen?

  God påske ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok fordi du er drengemor:-) Men jeg lever nu også fint med Hello Kitty. Nej, jeg har ikke ændret noget på halsåbningen og synes umiddelbart den sidder fint - måske bruger jeg en rib med mindre stræk?
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Kjolen er super sød! Og jeg er sikker på at Carla knuselsker den :o)

  Jeg må dig indrømme at jeg har et mildest talt anstrengt forhold til den kat. Og altid har haft det. Heldigvis gik banditpigens interesse hurtigt i sig selv igen. Men hun fik dog lidt med katten mens det var. Selvfølgelig gjorde hun det.

  Er dog sikker på at Carla kommer til at slide denne kjole op længe inden fan-tendensen fader ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Carla har fået en stor kramme-hello kitty og jeg tror simpelthen jeg blev kandidat til årets mor lige dér - den slags hjælper jo på det og så lever vi lidt med Hello Kitty.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Den er super fin. Ole Kitty, som den hedder herhjemme, er også i rigtig høj kurs herhjemme, så Mille ville blive henrykt over sådan en kjole. Hvor har du stoffet fra?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ole Kitty:-):-):-) Genialt!!! Det er fra Kølkær stof - jeg har shoppet på nettet - det findes i flere farver - den lilla har allerede tabt lidt farve i vask men både pink og gul holder sig rigtig fint.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor er den bare sød, rigtig tøse kjole.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun havde den på i mandags til påskefrokost og var MEGET glad for den:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Åh, der er ikke et lillepige hjerte der ikke ville slå et ekstra slag over en sådan lækker sag! Hvor kan man købe Hello Kitty jersey henne? For jeg tro, jeg har en lille pige, der også ville falde i svime over en sådan kjole... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er købt hos Kølkær stof (på nettet) - der er MEGET stof så skriv Hello Kitty i søgefeltet;-) Jeg har det også i gul og lilla.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Den er da så fin. En rigtig pige kjole : )

  SvarSlet