mandag den 10. marts 2014

Jeansnederdel

En torsdag om måneden er jeg begyndt at gå til syning - det er så godt! Det gør også at jeg tør kaste mig ud i sådan noget som usynlig lynlås for jeg ved at der er én der kan hjælpe hvis det går helt galt:-)

Jeg fik syet denne nederdel i sort jeansstof fra Stofdepotet. Mønstret er fra Stof & Stil og det var lige sådan en nederdel jeg manglede....jeg er bedst til nederdel med lidt strut. Jeg har allerede syet en mere - samme model i noget andet stof. Jeg vil gerne sy flere men skal forsøge mig med en højere linning.

Der er altså et eller andet helt galt med proportionerne på det billede af mig - det er som om vinklen blev mystisk - nu har jeg jo beskåret billedet, men inden da så det ud som om at jeg pludselig var en halv meter højere end vores vitrineskab, og det er meget langt fra sandheden. Men pyt - I kan nok få en idé om hvordan den sidder.8 kommentarer:

 1. Tillykke med sy-kurset, det lyder bare super inspirerende og lærerigt.
  Flot nederdel. Som altid ser du blændende godt ud.

  SvarSlet
 2. Super fed facon den nederdel har.

  SvarSlet
 3. du er bare så sej... Du fascinerer mig hver gang...

  SvarSlet
 4. Du ser fantastisk ud smukke. Den er über cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. hjælp mig Libbie... hvordan får jeg de 2 prikker frem? hvor ligger de normalt? Mit tastatur viser ikk det der er på tasterne... fik det forkerte med til min dell

   Slet
 5. Fedt med sykursus! Sikke en inspiration!

  SvarSlet
 6. Ahh hvor er den sej! Jeg gad så godt at gå på sykursus, men desværre rækker finanserne ikke til det :(

  SvarSlet
 7. Godt med sykursus. Det hjaelper tit paa "modet" til bare saadan at kaste sig ud i det.

  SvarSlet