tirsdag den 7. august 2012

Forvandlet gæstehåndklæde

Et lille projekt er det blevet til i denne omgang; en hagesmæk til Carla - i laaaaaaaang version. Denne er syet af et gæstehåndklæde og noget stof fra Malika & Rosa - jeg har altså et eller andet med skildpadder, så jeg var nødt til at købe det, men kan ikke rigtig finde anvendelse for det!

Og så bliver jeg lige nødt til at nævne, at det jo desværre ikke er os alle, der er så meget stil over, at vi bruger Georg Jensen håndklæder til den slags projekter, men hvis du går op i den slags, bør du altså tjekke Libbies meget fine smæk lige her.   Libbie - du ved at jeg er misundelig - der er da klasse over at have en Georg Jensen smæk;-)6 kommentarer:

 1. Lækkert! Jeg må altså også snart have syet nogle, det er sådan et hyggeligt projekt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig et hyggeligt projekt - nogle gange er det rart at man hurtigt står med det færdige produkt:-) Jeg er i gang med to mere i patchwork.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Sikke et skønt skildpadde stof :)
  Er det bare at bruge et håndklæde og et styk stof og bum så er det en spise smæk?
  Overvejer selv at sy nogle til min lille mand, dem vi har er nemlig for korte synes jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina:-) Ja, det er det næsten....jeg har foldet gæstehåndklædet og klippet buen (til halsen), klippet et lignende stykke stof - sy sammen ret mod ret, vende og sætte kantbånd i halsen til at binde med - det er ihvertfald én mulighed.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Den er blevet rigtig fin, det er noget søde skildpadder.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også de er rigtig søde, men ikke så pige-egnede måske - pyt.
   K.h.
   Christina

   Slet