torsdag den 14. august 2014

Genbrug - tak for jeres bidrag

Så er der gået to uger med genbrug, og hvor har det bare været sjovt! 1000 tak til alle jer der har været med - det har været så inspirerende at se jeres bidrag.

Jeg har fået lov at låne lidt fra andre, der har blogget om genbrug. Tjek deres blogs og alle de andre genbrugsbloggere, som ligger på min blogroll, for mere inspiration om genbrug.

Bidrag fra Liv


Bidrag fra Karina


Bidrag fra Christina


Bidrag fra Laila


Bidrag fra Christina


Og så et lille uafsluttet genbrugsprojekt fra min side; kjole syet af dynebetræk fundet på loppemarked. Mønstret er nummer 23082 fra Stof & Stil. Desværre er jeg ikke nået at blive færdig men I skal selvfølgelig nok få den at se, når den er færdig.

10 kommentarer:

 1. Selv tak :) Skønt initiativ og det havde været sjovt at være med, selvom jeg ikke helt nåede alt hvad jeg havde i tankerne inden pga uforudsete forhindringer ;)
  Og tak for link :)

  SvarSlet
 2. Havde mange ambitioner og projekter... så ærgerligt, men kan jo vise dem når det passer.. genbrugs tema, bliver jo aldrig for gammelt :-)

  SvarSlet
 3. Så mange fine ting - kreative og dyktige gjenbrukere :)

  SvarSlet
 4. Tak for inspirationen til alle :-) selv nåede jeg ikke at være med-det må blive en anden gang. Dette blogtema kan med succes genbruges!

  SvarSlet
 5. Super godt initiativ.Skønt at blive inspireret rundt i blogland,
  Selv om temaet er slut for denne gang,fortsætter jeg/vi her hjemme hos os med at genbruge:0)
  God weekend:0)

  SvarSlet
 6. Seje seje skønne kvinder som er så ferm ved maskinerne her i sommervarmen :)
  Jeg har nydt at kigge med. Mine maskiner står stille. Øv

  SvarSlet
 7. Tak for en god leg :) Inde hos mig er jeg slet ikke færdig og fortsætter måneden ud :D Jeg har nydt at se med hos alle andre deltagere og tak tak tak for inspirationen til ALLE!

  SvarSlet
 8. Og tak for opfordringen. Det har været sjovt - også selvom jeg kom lidt ud af rytmen til sidst ;-) og tak for dine fine link til min blog allerøverst ♥

  SvarSlet
 9. Jeg har nydt alle de fine ting der er blevet lavet. Og næste gang skal jeg helt sikkert også være med :)

  SvarSlet
 10. Endnu engang tak - det har været rigtig sjovt. Og til jer der ikke nåede at være med; jeg er slet ikke færdig med genbrug, så vi gentager da temaet en anden gang:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet