tirsdag den 17. marts 2015

En lyserød leopard

Carla er vild med lyserød, og jeg kan ikke påstå at jeg har præget hende i den retning, men  lyserød og lilla er det der hitter.

Derfor er hun også ret pjattet med denne nye tunika syet efter minikreas tunikamønster af stof fra Stofdepotet. Jeg har heldigvis købt rigeligt (det er sådan en tendens jeg har, når det kommer til stof;-)), så jeg satser på at lave en 50´er kjole til mig selv af stoffet.
10 kommentarer:

 1. Den er så fin, Christina. Engang var alt Livas tøj også lilla, rødt og lyserødt - nu er det sort og gråt ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den utrolig fin. Den kunne jeg godt finde på og sy til mit lille barnebarn. Flot model og sikke noget lækkert stof.
  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 3. Den er så fin.... Jeg har det også på hylden og jeg skal da også sy noget til mig selv af det, sikke en god ide, det havde jeg slet ikke lige tænkt på !!! Taaaak for inspiration :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin! Jeg selv er ikke fan af lyserød men jeg er vild med denne kombination og kan sagtens se min lille Theresa i sådan en lyserød leo-sag :-D

  SvarSlet
 5. Ih- både lyserødt og sejt- det er da fint- og nyd at hun stadig er lidt lyserød... her står den efterhånden også mest på sort, grå, lidt tyrkis og så noget neon... det andet er for babyer!

  SvarSlet
 6. Herligt. Saa bliver det en mor/datter kjole.
  mine piger har desvaerre aldrig vaeret til lyseroedt. Var det lyseroedt ville de ikke gaa med det. Suk. Saa nyyyyyd det.

  SvarSlet
 7. Den er rigtig fin :-) Først havde Maria en 100 % lyserød periode. Hvor ALT skulle være lyserødt. Jeg husker noget om, at jeg engang sagde " Hvis jeg nogesinde får en datter, så skal hun altså ikke være lyserød fra top til tå " Men ja ja, man har et standpunkt indtil man tager et nyt ( eller indtil man får en tilpas stædig datter ;-) ) Nu er lilla yndlingsfarven, men heldigvis mixet med andre farver
  Kh Christina

  SvarSlet
 8. den er godt nok fin... Det stof havde jeg også købt i flere farver, men det har bare ligget og ja nu har jeg solgt det.

  SvarSlet
 9. Den er så fin - må jeg spørge, hvilket mønster har du brugt?

  SvarSlet