søndag den 2. november 2014

Restetema - risposer

Så er vi i gang! Nu er det tid til restetema på bloggen, og jeg satser på at det lige præcis er det, der skal til for at jeg får blogget lidt mere - det er bestemt ikke lysten der mangler, men jeg har brugt rigtig mange timer på arbejdet de sidste par måneder, og så er der jo også lige et hjem og en familie, der (heldigvis) bruges tid på.

Mit første resteprojekt er risposer/ærteposer....som så overhovedet ikke har noget med hverken ris eller ærter at gøre - jeg har nemlig fyldt dem med plastgranulat, da de er til Carlas børnehave, og jeg derfor synes, det er meget praktisk, at de kan vaskes. Der var 20 stk, men Carla er stukket af med den ene og har desuden bestilt flere.


14 kommentarer:

 1. Dejligt resteprojekt....og skønne motiver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg har nok stof til 100 poser mere, men det er nok lige i overkanten. Jeg har en svaghed for børnestoffer, men synes ikke rigtig jeg får dem brugt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Fint og flot resultat af dine rester. Flot du får dem anvendt, synes jeg. Glæde og mange timers leg for børn ligger der helt sikkert i dem

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev glade i børnehaven, så det var dejligt. Min motivationsfaktor for at få dem brugt er at der ikke er plads til nyt stof før jeg får ryddet lidt ud.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. ser super fine ud hvor har du plast granulatet fra??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Stof & Stil - det er en ret dyr løsning, men jeg synes det er meget praktisk når det er til en institution. Nogle bruger de billige "hama"-perler fra IKEA i stedet, men jeg ved ikke om den løsning er billigere.
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. De er da bare blevet så fine. Lækre og glade børnestoffer du har brugt Christina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Liv - jeg har jo på en eller anden mærkelig måde forkøbt mig mht. børnestoffer - ups! Så nu er det dejligt at få dem brugt.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Svar
  1. Tak:-) Jeg synes faktisk at det er et meget hyggeligt projekt. Carla fik en enkel og Emil havde nogle i forvejen og de bliver brugt flittigt nu, så jeg tror jeg vil lave lidt flere hjem til.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hvor er de fine. Står også på min to do list.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et nemt over overkommeligt projekt. Selvom jeg syntes det var kedeligt at klippe dem;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Du gir´ mig sgu stress med din kreativitet smukke!!!!! (positivt stress) Jeg vil også i gang ved maskinerne, tænker en slange til Emil istedet for hans sengerand som vælter hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - du skal da ikke få stress søde Libbie:-) Jeg synes da du går helt amok ved maskinerne i perioder - her er der ikke sket noget som helst i laaaaaaaang tid.
   K.h.
   Christina

   Slet