onsdag den 15. januar 2014

Månedens nye mønster - vil I være med?

Inspireret af dette indlæg hos Julie, har jeg besluttet at jeg skal systematisere det dér med at få afprøvet nye mønstre lidt. Jeg ved det jo godt - jeg har en tendens til at bruge det samme mønstre igen og igen, og det er selvfølgelig også helt okay og vel egentlig meget naturligt, hvis man har fundet et mønster, der passer godt.

Men nu har jeg besluttet at jeg skal afprøve et (for mig) nyt mønster én gang om måneden.  Nu hvor jeg har skrevet det på bloggen, synes jeg det forpligter lidt og det hjælper mig garanteret til at overholde det.

Har I lyst til at være med?

23 kommentarer:

 1. Cool idé - glæder mig til at se hvad I får fundet frem af lækre mønstre :)

  SvarSlet
 2. Super god idé... jeg sad igår og tænkte på en anden variant af 12monthsofknitting udfordringen. Nemlig 'sy én ting til dig selv pr. md' - det burde være til at overkomme og for mig ville det i sig selv være nyt, jeg syr aldrig til mig, og det VIL jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Christina - du skal da starte en blogudfordring! Sy én ting om måneden til dig selv. Jeg er med.....kom nuuuuuuu;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. sikken en god ide og jeg er med ... jeg finder lige mine blade frem ... og ja at sy en ting om måned lyder som en udfordring jeg vil tænke over !!!

  SvarSlet
 4. Hvor er det en god ide!! Jeg glæder mig til inspirationen, og vil bestræbe mig på at følge trop...

  SvarSlet
 5. Rigtig god ide -glæder mig til at følge med og blive inspireret:)

  SvarSlet
 6. Sikke en god idé, men jeg springer over denne gang. Har gang i en tidskraevende frakke, saa een ting om maaneden bliver det ikke hos mig. Desvaerre.

  SvarSlet
 7. Spændende! Jeg håber du får fundet nogle fine, brugbare mønstre

  SvarSlet
 8. God idé! Det er godt at fornye sig og måske lære nye teknikker. Jeg vil prøve at følge med:-) både med Jeres nye og med egne...

  SvarSlet
 9. Jeg tror sgu jeg melder mig under fanerne. Tror det ville være sundt for mig at prøve lidt nyt :-) kh Maria

  SvarSlet
 10. Har lyst til at melde mig, selvfølgelig... Men min udfordring er vist at gøre en ufærdig ting færdig hver måned...

  SvarSlet
 11. Åhh det vil jeg sqi være med på, sy det kan jeg da og jeg har viiiildt mange burda, onion, stof&stil, homemade osv som jeg endnu ikke har afprøvet. Så jeg melder mig under fanerne.
  Kh Susanne, suskreahjoerne.blogspot.dk

  SvarSlet
 12. Ej jeg melder mig sgu også. Både til det med at sy et nyt mønster og så ville jeg så gerne blive bedre til at sy mere til mig selv.

  SvarSlet
 13. Jeg vil også være med :-) Jeg bruger ofte de samme mønstre igen og igen :-)

  SvarSlet
 14. ihh det er da en rigtig god idé! Jeg har dovnet den for længe, så jeg er helt klart med! Jeg tror, at jeg vil afprøve et japansk mønster som det første.... får vildt meget lyst til at sy nu!
  Kh viola

  SvarSlet
 15. Hvor er det fedt at I vil være med!!!! Jeg har sådan lyst til bare at hive en uge ud af kalenderen for at sy;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 16. Hej Christina - jeg er med, i sidste sekund for januar slutter jo lige om lidt. Første indlæg kommer i morgen. Super god ide, jeg glæder mig til at være med :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 17. Kan man stadig nå at være med? og skal det være til en selv, eller er det ok det er til børnene?
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man helt sikkert Micha - fedt at du vil være med. Det er helt okay at det ikke er til dig selv - det er bare for at få afprøvet nogle nye mønstre. Der vil sikkert også snige sig nogle børnemønstre ind her:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 18. Sikke en god ide, det vil jeg bestemt forsøge at være med på. Er ikke sikker på jeg når alle måneder men jeg prøver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det behøver slet ikke at være hver måned - det er bare rigtig dejligt, når man får taget sig sammen til det. Det har virkelig motiveret mig til at afprøve nye mønstre. Dejligt at du vil være med.
   K.h.
   Christina

   Slet