onsdag den 16. oktober 2013

Sykurven igen igen

Så er der læs på sykurven igen - og sådan kan jeg jo godt lide det, men jeg kan også godt lide at få afsluttet noget og det sker alt for sjældent i øjeblikket. Til gengæld får jeg arbejdet en masse, læst lidt bøger, brugt tid sammen med børnene og klaret alt det huslige (hvorfor er der bare ALTID vasketøj?).

Tidligere har det virket som en rigtig god motivationsfaktor at lægge indholdet af sykurven på bloggen - det er som om det forpligter lidt;-)

Lige nu ser sykurven sådan ud

-8 bodyer der skal laves om til bluser

-3 par bukser til Carla

-1 kjole til Carla

-3 bluser til Carla

-1 pudebetræk

-opbevaring til sygrej

-1 kjole til mig

-sætte lynlås i kjolen jeg syede på konstruktionskursus hos Nanna

Og så er der lige en ting, der endnu ikke er klippet, men som jeg skal se at få lavet: hule til Emil. Hvis jeg ikke skal arbejde alt for meget på lørdag, kunne det være et weekendprojekt. Søndag flyver jeg til Tyskland (for at arbejde), så der når jeg ikke at lave noget ved symaskinen.

15 kommentarer:

 1. Hold da op,der er nok at gå i gang med(men så keder man sig jo heller ikke,skønt;0)

  SvarSlet
 2. Hold da fast, sikke en liste. Men du er jo så produktiv, så før jeg når at blinke med øjnene er du færdig;) Kender godt til den uendelige mængde af vasketøj - men familiens yngste er oftest også igennem mere end et sæt dagligt;)

  SvarSlet
 3. Det er da også en pæn lille stak må man sige :0)

  SvarSlet
 4. Det må da siges at være en fyldt sykurv.
  Men du er jo lidt af en ørn ved maskinen og 1 2 3 så er du jo igennem den sykurv ;-)

  SvarSlet
 5. du er altid så produktiv, det er jo helt vildt! og sejt!

  SvarSlet
 6. Elsker når du viser din to-do liste :-)
  Du er bare så produktiv..
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 7. Jeg kan kende kjolen til dig - den samme som min leo kjole. Glæder jeg mig til at se, men glæder mig mere til du får sat den lynlås i :P Og ja, øv, her er der også arbejde på programmet og ellers er jeg bombet og orker ikke at klippe - ligesom i går hvor jeg så gjorde det alligevel og endte med at glemme og spejlvende :(

  SvarSlet
 8. Ja, hold da op hvor er du produktiv! :-) Herhjemme syntes jeg på forunderlig vis også altid at der er noget vasketøj... :-)

  SvarSlet
 9. Kanskje jeg også burde legge ut bilder av min sykurv... den er full av diverse prosjekter :) Gleder meg til å se hva alle de fine stoffene på bildene skal bli til :)

  SvarSlet
 10. wow en masse sager, tør slet ikke klippe til så meget, så bliver jeg da aldrig færdig, respekt for du kan holde styr på det :)
  KH Micha

  SvarSlet
 11. åhh jeg elsker også når jeg har fået klippet en bunke til sykurven.. Så går det nemlig stærkt når jeg sætter mig ved maskinen..

  hvis der ikke lige er en lille pilfinger der smider det hele på gulvet sammen med alt det andet stof.. Så nu har jeg et større sorteringsarbejde før jeg kan komme igang.. :o)

  glæder mig til at se resultateterne.. :o)

  SvarSlet
 12. Kan du SÅ komme i gang :)
  Jeg er altid vildt imponeret over hvor meget du når - og hvor hurtigt du lige får klippet et eller andet og får det syet. Jeg har så heller ikke syet rigtigt og efter mønster i.. ja, en menneskealder efterhånden, så det virker som et fuldstændig uoverkommeligt projekt. (Jeg syr kun pudebetræk og frugtposer - dejlig ligetil.. hehe..)

  SvarSlet
 13. Vasketøjskurven fylder bare nærmest sig selv - i turbo fart. Sådan er det bare! Ligesom der også sidder en lille mand inde i maskinen og altid stjæler den ene sok!
  Lækker to-do-bunke du har dig. Og ved jo at du sagtens kan få kål på det trods arbejdspres, vasketøj og flyveture. Så jeg glæder mig til det kommer færdig på bloggen. God arbejdslyst.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 14. Det er da også en ordentlig omgang du har liggende i sykurven! Er vildt imponeret over at du får lavet så meget trods job, vasketøj, familietid og alt andet... God weekend :-)
  Kh Bodil

  SvarSlet
 15. Jeg er jo ikke engang færdig med bunken endnu men så ved jeg hvad jeg skal lave de næste par uger:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet