tirsdag den 19. marts 2013

Lis og de røde lakstøvler

ja, det lyder faktisk lidt frækt men det er det overhovedet ikke. Jeg nævnte i et tidligere indlæg at jeg havde set en musling-dukke i den lokale genbrug - jeg syntes den var for dyr, lod den stå....og fortrød! Desværre var dukken væk - troede jeg, men det viste sig at den bare var blevet flyttet. Det endte med at min mors veninde forhandlede den ned til halv pris, og så købte min mor den til mig - jeps - jeg er stadig forkælet, selvom jeg er 36 år.

Inspireret af den fine dukke, fandt min mor sin egen dukke frem fra gemmerne; dukke Lis med fine røde lakstøvler på. Det er en Køge-dukke og selvom hun er lidt skadet (der er lavet hul i  munden til en sut), så synes jeg hun er så fin og så er det jo lidt sjovt at både min mor og jeg har leget med dukken som børn. De fine støvler er originale fra min mors barndom.

Begge dukkerne skal lige have nyt tøj (den orange er hjemmehæklet i 70´erne og ganske fin), men bortset fra det, synes jeg de er helt fantastiske. Endnu engang tak mut.
18 kommentarer:

 1. Hvor er de begge skønne... Ihh altså :0) Min mor har også stadig sin gamle dukke - Og hendes er virkelig stor...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih den dukke vil jeg da gerne se - kunne du ikke lave et indlæg med den?
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Hvor dejligt, at dukken alligevel blev din :-) og hvor er de bare bedårende begge to :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er jo så heldig! Jeg blev så glad da jeg fandt ud af det.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. Ej hvor er de fiiiine! Min mor havde også sådan en dukke som barn - desværre var min søster og jeg ikke for søde ved den da vi var børn og hun er ikke i blandt os mere.
  Glæder mig til at se hvad du får kreeret til dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - dukke Lis har altså også lidt problemer med det ene ben - og det kan godt skyldes at jeg ikke var helt sød ved hende som barn:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. Svar
  1. Ja, ikk´? Synes der er en charme over dem, som de moderne dukker ikke helt har, men en blød babydukke er jo mere praktisk på mange områder.
   K.h.
   Christina

   Slet
 5. Hvor sjovt og totalt skoenne. Du burde tage familien med op paa Nordsjaellands legetoejsmuseum i Kvistgaard ved Humlebaek. Der er en fantastisk dukkesamling. Og skynd dig, for pga doedsfald er samling og gaard til salgs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor spændende! Tak for tippet - det vil jeg da besøge.
   K.h.
   Christina

   Slet
 6. Hej.
  Sikke fine dukker og fin blog med fine sager du der laver:-)
  Jussi Adler - tjah... må jeg godt sige, at jeg var en lille smule skuffet? nej det må jeg ikke. Men det var bare ikke det niveau jeg tidligere har læst. Måske for høje forventninger? Håber du kan lidt bogen.
  KH Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Jette - lidt øv med bogen. Jeg har endnu ikke læst noget af ham, så jeg har ikke de store forventninger.
   K.h.
   Christina

   Slet
 7. Hvor er de bare skønne begge to! Du har en dejlig mor :o) Og så har du noget du selv kan lege med - ved at lave tøj til dem :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Ja, min mor er virkelig dejlig. Jeg glæder mig til at sy tøj til dem - jeg skal snart på biblioteket og låne bøger om dukketøj.
   K.h.
   Christina

   Slet
 8. Hvor er de fine - og sikke en sød historie om din mors dukker der er gået i arv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Liv - det er hyggeligt at legetøjet kan gå i arv.
   K.h.
   Christina

   Slet