søndag den 20. september 2015

To do - ta da: kimono

Så er weekenden allerede ved at være gået....alt for hurtigt synes jeg, men sådan er vi nok mange der har det. Til gengæld har det også været sådan en weekend, hvor jeg til tider har tænkt om Carla egentlig mere opfører sig som en teenager end som en 4-årig. Jeg ved det er en del af udviklingen, men man kan godt blive liiiiiiiiiiiiiiidt træt af at skulle diskutere stort set alt. Heldigvis har vi også hygget os meget af tiden, og det opvejer selvfølgelig det andet.

Det blev ikke til så meget sytid, som jeg havde planer om, men til gengæld har jeg tegnet nye mønstre af og klippet lidt nyt til sykurven.

Min kimono er nu færdig; mønster og stof er fra stof 2000. Den er da meget sød, men jeg er usikker på om jeg nogensinde får den brugt. Måske til næste forår til et par stramme jeans.
10 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig sød.Men kender alt for godt, det med om det mon også bliver brugt :)
  Her er weekenden også bare pist væk, det synes jeg meget ofte skeer for tiden.
  Men det må jo bare betyde at vi ikke keder os for som man siger; så går tiden jo langsomt når man keder siger ;)
  Næsten weekend er det min plan at kede mig hele tiden, så bliver weekenden forhåbentlig lang!!
  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Uha det med den 4 årige teenager kender jeg kun alt for godt. Jeg håber det betyder det bliver løbet af nu og teenage årene så går som en leg ;-)
  Det er en rigtig fin kimono. Og den skal du nok blive glad for når det bliver varmt i vejret igen. Jeg har stor-nydt min i sommer over et par shorts og en tanktop.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin i det stof, men ja! Kender desværre også godt den med at man ikke altid ved om det bliver brugt, men mon ikke det lykkes til foråret, hvor stoffet vil være helt perfekt ;)

  Her har vi to stks mini teenagere, en på 5 og en på snart 7 - synes dog ham på snart 7 er ved at klinge af, der har i hvert fald været mere ro på den front de sidste uger end meget meget længe, synes så den mindste er blevet værre, så det er nok bare sådan det skal være :) :)

  SvarSlet
 4. Den er super sød! Jeg synes, du skal lave et mål om qt bruge den mindst tre gange - så tror jeg helt sikkert, at du falder for den :) og ellers er jeg sikker på, at du nemt kan finde en glad modtager ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare flot!!! Hold da op :-)))) Den skal du nok få brugt - du ender garanteret med at tyndslide den, når du først er kommet i gang! ;-)

  Åhh, jeg kom sådan til at grine af din kommentar omkring teenage-adfærd hos de små...ak ja; vi ser allerede nu glimt af denne opførsel, og Bettefisen bliver kun 3 her om snart!

  SvarSlet
 6. Fed kimono- og så dejligt at lave noget til sig selv:-) og det med præteenageren- ja- jeg messer mens jeg tæller til 100 eller mere: Det er en overgang- det er en overgang ;-) hvilket jo heldigvis er gældende for det meste ;-) KH og tanker :-)

  SvarSlet
 7. Den er virkelig fin - og noget rigtig lækkert stof.
  Herhjemme bliver der også talt til 100 eller mere i løbet af dagen - nogle gange flere gange. Og så kopiere de børn jo lynhurtigt hinanden, så herhjemme er der "teenage adfærd" hos den 11 årige, den 4 - årige og den 3-årige, dog heldigvis lidt på skift.

  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 8. Den er rigtig flot, mon ikke du nok skal få den brugt.
  Jeg har nu haft en tidlig teenager i flere år, men håber at det så når at gå over inden hun bliver teenager.

  SvarSlet
 9. Lækkert, den må være skøn at tage på når man har tid til ren afslapning

  SvarSlet