onsdag den 9. september 2015

Små bløde bukser i str. 62

Det er efterhånden længe siden at vi har haft brug for sådan nogle små bukser (og vi får det heller ikke igen!), men jeg synes altså, at det er så hyggeligt at sy babytøj, så det er godt, at der er nogle i omgangskredsen der får børn, så jeg kan producere lidt.

Mønstret er et gratis mønster, som jeg fandt på nettet. Efter at Carla så dem med Hello Kitty bestilte hun et par til sin dukke, så nu skal der klippes lidt dukketøj.

8 kommentarer:

 1. De er da også helt vild de søde, i den lille størrelse.
  Jeg ærger mig tit over at jeg ikke turde springe mere ud i syning da David var helt lille, for sikke mange penge man kunne have sparet på toilet i den lille størrelse :-)
  Men nu har jeg heldigvis så meget styr på syning af børnetøj, så det må jeg gøre til den næste bebs, når det bliver aktuelt :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg startede med at sy da Carla var 4 mdr så jeg fik syet en del til hende, men jeg kan sagtens følge dig. Jeg shoppede f.eks. en del småfolk (som jeg stadig synes er sødt) til Emil, og der kunne jeg måske lige så godt have syet en masse lækre bluser selv.
   K.h.
   Christina

   Slet
 2. Åhhh hvor er de dog søde.
  Ville ønske der snart var nogen i min omgangskreds der ville producere lidt småfolk, så jeg også kunne sy i de små størrelser.

  Kh. Linette

  Ps. Vi må snart mødes igen.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - det kan jeg godt forstå - der er tre små på vej i vores omgangskreds....det er så hyggeligt at sy de små størrelser. Lad os lige finde en dato.
   K.h.
   Christina

   Slet
 3. De er bare så skønne, der er da en lille pige som bliver super lækker

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også forældrene synes:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
 4. de ser fine ud. Du skulle vel ikk kunne huske hvor du fandt mønstret henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg ikke, men nu fandt jeg det:-) Tjek dette link http://colding-j.dk/krea/2014/07/29/diy-babybukser-til-stofnumser/

   Slet